Helg med syster

Nu var det ett tag sen och mycket har hänt. Eller rättare sagt jag har gjort mycket men inte mycket har egentligen hänt. Övningsveckan på jobbet är över och jag måste nu stå på egna ben eller egen bil... Något jag är mycket nervös för eftersom det inte kommer finnas någon möjlighet till hjälp, so we´ll see..

Sen har även ludvika festen passerat, där det blev två myckt roliga kvällar. Den första på torsdagen med malin, då vi lyssnade på In Bloom, fikade och åkte lite karusell. På fredagen kom även A-K och Annica, vilket var jättekul eftersom vi inte setts på ett tag. Kvällen startade med tacotallrik på engel och följdes av musik coh lite mer karusell, med ännu fler turer senare under kvällen. Efter att A-K åkt hem så var vi bara tre kvar men vi roade oss iaf.

Eftersom mor och far var borta i värmland så var jag och syster yster ensamma hemma, och fick spendera lite"systertid" tillsammans. Vilket var en riktigt lyckad ghelg. Lördagen blev det en långtur till my och tove där vi ordande musik och kläder till veteranbilsrallyt. Sedan blev det bara en lugn hemmakväll med tv, mat och godsaker. Söndag förmiddag gick i samma stil som lördag kvällen men med lite motion. Mot eftermiddagen plocade vi ihop i uset så att det skulle se respektabelt ut när föräldrarna kom hem. Sedan for vi på bio med plåtenflickorna och såg sex and the city filmen.

Så efter en toppen helg väntar nu en otroligt nervös första vecka ensam på jobbet:S


Utmaning

Blev utmanad av Anna-Karin att skriva underliga saker kring mig själv. Frågan blir i fall ni redan visste om dessa?

REGLER:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigtange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Dagdrömmer mycker och ofta.
2. Jag är alltid precis klar i tid eller lite sen när jag ska någonstans, förutom vid verkligen viktiga tider då jag oftast är lite väl tidig.
3. Jag tror på det övernaturliga.
4. Mycket av det jag verkligen tänker och känner visar jag aldrig utåt, det mesta som är jobbigt håller jag för mig själv eftersom jag tycker det är enklare så.
5.  Jag tycker inte om kolsyra.
6.  När jag läser, lyssnar på musik eller film kan jag utan att tänka på det själv glida in i handlingen,melodineller texten och helt glömma allt annat, (ininklusive tiden) och blir då helt engagerad i det till den grad då denna lilla verklighetsflykt för tillfället blir allt jag känner till och bryr mig om, och jag kopplar då helt enkelt bort omgivningen. Vilket speceillet min syter tycker är ganska irriterande;)


Jag utmanar:

Camilla (eftersom hon ännu inte gjort någon)

Sanna (lika som förra)

Alicia


För tidig start..

Nu har då midsommar passerat med massor av mat, människor och roliga påhitt. Vädret var som vanligt dock en aning dåligt. men vad är en svansk midsommar utan lite regn. I år blev det till och med lite traditionellt dansa runt midsommarstången.. Att midsommar är över betyder för mig att jag börjar min övningsvecka på posten. Under en vecka ska jag lära mig en lantbrevbäringssträcka på 10 mil och allt som man behöver kunna göra under denna turen, vilket inte är lite då lantbrevbäringen även har "kassaservice", dessutom ska jag lära mig sortering av posten och hur det systemet ser ut och även de olika sakerna man måste göra innan man åker ut ochefter att man kommit tillbaka. Sen visade sig det också att jag kommer behöva lära mig fem säkerhetskoder för att komma in överallt, suck.. jag kommer garanterat låsa in mig någonstans. Sen har vi även den underbara högerstyrad bilen... som tack och lov ännu är ett outforskat område. Även om , tack och lov, min handledare är jättebra så snurrar nu huvudet av allt som måste fastna på rätt ställe innan veckan är slut. För that´s it, efter denna vecka kommer jag vara ansvarig för en hel postrutt under tre hela veckor, Hjälp det är ju ett sådant jobb att det definitivt kommer märkas om jag börjar göra bort mig..

Hittills har det dock inte blivit någon bilkörning men imorgon är det dags, första dagen med bilen:S. har redan marddrömmar om alla vändningar, för efetrsom det blir körning på trånga ställen så innebär det även en hel del trickliga vändningar och även backning med det lilla kruxet att jag bara har sidospeglar. Så om ni läser om en krasch med en postbil inom de närmaste dagarna så är det troligen jag. Det hela började dock lite komiskt, ungfär tio minuter in på min första dag kom nämligen ansvarig chef och berättade att det var dubbelt av det mesta och att han inte hade sett något liknande under sina 30år på posten, så det blev en ganska hektiskt start som även innebar övertid på första dagen..TRots att jag faktiskt tycker det har varit verkligenintressat och kul än så länge och det mesta av ovanstående är nervösa utmaningar som faktiskt kan vara roliga så är den största nackdelarna den tidiga starten. För er som känner mig så vet ni att jag verkligen inte är en morgonmänniska. Detta innebär att det inte är en direkt bra start för mig att börja dagen vid fem för att sedan vara igång och arbeta vid sju. Det kunde defentitivt varit bätttre..

Men nu är det dock färdigt gnällt, stor eloge till er som orkat komma igenom allt.. Hittills har lovet varit mycket bra men jag saknar vännerna. Eftersom de flesta har ganska mycket att göra så har vi inte hunnit träffas, vilket är så tråkigt. Något vi behöver göra något åt. Det positiva är dock att vi håller kontakten ändå, på elektronisk nivå..

Nästan midsommar

Imorgon är det midsommar men det dåliga vädret är redan här, det verkar vara tradition. Det är så gott som alltid regn någon gång under midsommar..

Igår var då kvällen när Svergie åkte ur EM, inte så kul men inte så överdrivet dåligt som tidningarna idag framställde. För denna Svergies sista EM- match i denna turnering hade jag och syster yster tagit oss ner till kusinerna för en fotbollskväll med mycket gott att äta. Vi värmde upp med lite kortspel och planering för 5/7. Det blev dessutom lite Colin Mcrae rally på datorn, då allihopa blev riktiga fartdårar:) Efter detta samlades vi alla framför TV, första halvlek avlöpte med en del roligheter men inget överdrivet tokigt. I halvlek så passade vi på att ta ett varv runt deras hus för att få luft och få igång cirkulationen igen, detta urartade till en hel del helt galna ritualer för att se till att Svergie sokulle få en bättre halvlek...
Under andra halvlek kanske det inte blev den direkt bästa fotbollen och vi allihopa kankse blev lite väl engagerade i matchen. Vi kan nöja oss med att säga att när matchen väl var över kunde vi konstatera att vi inte hört kommentatorn överhuvudtaget under hela matchen..  Efter den urladdning matchen hade orkade inte jag och Lina sov när vi väl kom hem, så därför drog vi in hennes madrass i mitt rum, stängde dörren om oss och spenderade en del av natten med lite film maraton...

Efter den lite för sena kvällen igår så blev det en lat morgon idag, på eftermiddagen kvällen bar det dock av ner till Gamelgården i Sunnansjö för att hjälpa till att klä midsommarstången. Även kusinerna var där och vi kunde tillsammans konstatera att vi var där som ofrivilliga frivillga eftersom våra föräldrar är till stor del ansvariga för klädnaden..

Vi slapp dock regnet vilket vi var mer än tacksamma för.. Under hemvägen brjade jag dock känna för en cykeltur och när jag kom hem levererade jag pappa den goda nyheten att imorgon vid kl 8 ska vi cykla runt malingarna, efter en del förhandlingar blev det dock tillslut bestämt att det inte blev för än kl9. Eftersom pappa är en anning mer tränad en mig gör cykelturerna där han är med att jag alltid anstränger mig mer. Jag är helt enkelt för envis för att cykla i min egen takt, tankarna blir snarare om han håller den takten kan jag också:) men men är man envis så är man:)


En alldeles vanlig dag

Idag är en dag som precis vilken annan som helst, inget särskilt har hänt och om jag tittar tillbaka om bara två veckor eller en månad kommer jag troligtvis inte att komma ihåg vad jag gjort. Men jag tänker ändå ge en kort sammanfattning om denna ovanligt vanliga dag. Gick upp vid åtta för att vid tio åka till affären för att handla in mat till midsommar. Blev en mängd kassar att släppa på när vi äntligen kom ut ur afären, men det kommer vara värt det när vi får äta allt som finns i kassarna. Dagen fortsatte med lite små jobb hemma, annars har det varit lugnt. Efter de sista veckorna eller snarare veckor av stress i skolan är det nu svårt att bara lata sig. De första dagarna var det bara skönt att inte ha något att göra men nu har det börja bli tråkigt.

Det är därför lite skönt att min inskolningsvecka på posten blivir tidigarelagd och börjar redan nästa vecka, dette eftersom det passade den brevbärare som jag skall vikariera för bättre. För att vara ärlig så passar det även mig bättre då det betyder att jag blir ledig så gott som hel Grangärdeveckan då jag rdan har vissa saker inplanerade, där Sunnasnjödagen, Grållerallyt och speciellt Veteranbilsrallyt där jag, syster och kusinerna är anmälda. Börjar redan bli lite nervös inför detta då jag blir den som måste köra veteranbilen. Det är ännu nervösare inför det faktum att medelåldern är typ 45 och uppåt och där största delen är män, värsta som kan hända är ett ärringstopp i starten. Även körprov längs körslingan är mardrömmar just nu. Att vi dessutom ska klä oss tidsenligt, vilket betyder 70 stydel, gör inte saken bättre. men men det ligger fortfarande i framtiden.

Imorgan blir det dock tidigt start med en cykeltur ner till fars buss vid halv 6 och dagen avslutas sedan med en fotbollskväll hemma hos kusinerna. GO SVERIGE!!

Kontakten med kakan håller i sig vilket är kul, lite tråkigt då hon fått arbetstider som är lite krångliga men det löser sig säkert. Med vår IQ borde vi kunna hitta på något ändå:D (eller inte:P)

När allt börjar falla på plats...

På sista tid har allt verkligen börjat ordna upp sig, jobbet på posten var bara början på denna positiva serie. Idag kom anställningspappren till jobbet på ABB, vilket innebär att jag får ihop en hel del väl behövliga pengar om det blir studerande i höst. Även boende inför höstens eventuella studerande verkar också ordna upp sig. En kompis till familjen har nämligen fått ett rum ledigt sen hennes dotter flyttade och undrar nu om jag vill hyra det, kan det bli mycket bättre. De enda molnen på himlen just nu är oron att inte komma in till skolan i höst och det faktum att det finns ett arbete som lockar iställer för studier...


Fotboll, fotboll och mer fotboll

Jag vet inte vad jag varför jag blir lika överraskad av denna fotbolls hysteri, det har ju faktiskt varit likadant de senaste två EM och VM, eftersom min kära syster är mer än lite fotbolls intresserad. Jag kan inte säga att jag inte tycker det är kul, för det gör jag men i lagom mängd. Framförallt Svergie matcherna är alltid kul att se, det verkar till och med som det blir fotbollskväll med lina och kusinerna när Svergie möter Ryssland, vi kan bara hoppas på vinst. men som sagt var, ibland blir det lite mycket. Eftersom vi nu även fått TV4Sport så kan vi även se repriser av gamla matcher. Så hela dagarna är fulla av fotboll, repriser av gamla matcher på förmiddagen och sedn dagens matcher på efetrmiddagen kvällen, men men, det är som det är. jagkan inte låta bli att inte beundra kära lilla syster för hennes ihålighet och aldrig sviktande intresse, hon är som ingen annan:) och det är både positivt och negativt, beroende på vilken dag det är..

Det är dok skönt att känna attt kontakten med de nära vännerna håller i sig trots att tiden att ses inte är stor. Detta efetrsom de flesta arbetar, är bortresta eller har andra åtagande under sommaren. men tack vare mobiler och internet finns kontakten fortfarande där. Speciellt Anna-Karin har kontakten varit ihållig, vilket jag inte kan vara annat än glad över, eftersom hon är en alldeles speciell person..

Idag och igår har varit fyllda av timmar på golvet i mitt rum, med bra musik och Nora Roberts Nyckel-serie. Har fullkomligt slukat dessa böcker och efter att ha läst dem alla kan jag inte annat än älska dem, de drar mig in som inga andra och de är sådan fantastisk njutning att försvinna in i dem för ett tag.. Detta har varit alldeles lagom , eftersom vädret inte varit det bästa utan har varit regn och oväder. Helgen fick dessutom en extra "gladinslag" då det trots lite dålig placering gått riktigt bra för Mikkelsen i helgens VM-deltävling. även Solberg gick okej och Loeb vann inte så jag kan inte klaga.. kan bara hoppas att nästa deltävling inte innebär några bilproblem för Mikkelsen eftersom han då kommer placera sighögt upp på listerna, det kune man lätt se på de bra sträck placeringarna..

Nu ska dock kvällen avslutas med att jag följer med ut och ror lite drag och ber att vi inte drabbas av regn.

Skillnaden på en brevlåda och en postlåda

Så var då den först icke-lov dagen på länge här, nämligen informationsdagen inför sommarjobbet på Posten. Det startade dock bra med lite fik från BK. Sedan fick vi en ordentlig men ganska underhållande genomgång av vad posten är och vad det gör. Vi fick bland annat lära oss skillnaden på postlådor och brevlådor. Brevlådor är de stora gula som vi postar brev i, och som det by the way fnns 30 000 av i Svergie, och postlåder är sådana som alla har och som kan se ut lite hur som helst. Väldigt viktigt! Efter att ha lämnat in alla nödvändiga papper var det sedan dags att pröva lite postkläder, som faktiskt är obligatoriska om vi ska arbete som postiljoner, vilket namn:) Denna provning fick mig att känna mig större än aldrig förr, deras storlekar var pyttesmå, jag kan inte fatta det jag menar de flesta postiljoner, kan inte låta bli att använda ordet, är faktisktinte direkt mini size. men hjälp deras storelk fytrio var i stil med vanliga extra small och killarna som var där var bland de smalaste jag sett och alla fick lov att ta storlekar som L eller Xl, hjälp. Alla var ganska chockade av storlekarna.. men men i och med detta jobb kommer jag få flera uppsättningar av postiljon,:), shorts, pikéer, t-shirtar , collagetröjor och möjligen även regnkläder..

Sedan kom då rundturen i posthuset, som var chokerande stort, hela fyra eller fem våningar har inte helt koll, med suck fler trappor än skolan, typ... och vem kunde ana att posten har en egen pub och även bastu och relaxavdelning på de övre våningarna. Våran handledare informerade oss dessutom att de på posten tyckte om att festa till ibland och informerade därefter att alla vi var välkomna på postens fest under Ludvika festen. Vilken överraskning. Sedan kom vi då ner till de HÖGER STYRDA bilarna, jag säger bara hjälp. Hur ska detta gå, vi fick dessutom en föreläsning om hur viktigt det var att vi uppförde oss bra i trafiken då vi representerade posten, ajajaj..

Efter denna underhållande och lärorika förmiddag blev det lite latande på stan och även ettt snabbt möte med Malin medans jag väntade på att pappa skulle sluta, då han var min skjuts hem. Unde tiden på ABB gick jag upp till mina troligen blivande arbetsgivare, det verkar nu nämligen som det nästan är helt klart att jag får somarjobb under augusti. Efter ett samtal med deras chef var det även tydligt att de tänker hålla arbetet i höst öppet för mig tills jag vet om jag ska fortsätta skolan eller inte, hjälp. Efter en halvtimmes skoj och  roligt prat uppe med dessa två annorlunda men härliga damer som gett mig nya möjligheter till arbete var det så äntligen dags att åka hem.

Väl hemma försjönk jag åter igen i Nora Roberts Nyckel-serie, är helt förtrollad. Nora Roberts skriver som igen annan, kan helt försjunka i hennes böcker, de är en precis lagom blandning. Efter att hja fått hem hennes nya serie har det därför blivit en liten paus från Harry Potter, där jag nu är inne på tredje boken. Tillsätt en mix av mina just nu favoritlåtar, en salig blandning, så blir det en kväll av tillfällig verklighetsflykt, sann njutning.. Trots detta kan jag inte hjälpa att låta min gamla vän nedstämdheten då och då komma på besök, men men inget är perfekt.. 


Kupolen med Kusinerna

Idag blev det ännu en tidig start när vi åkte in till Kupolen i sällskap med mor, syster, moster och kusiner. dagen inledes med att jag fick min studentpresent av min moster, vilket blev ett Efva Attling halsband med inskriptionen HOPE. Efter detta blev det lite fika, innan vi lämnade de "vuxna" bakom oss och vi kusinerna shoppade ensam. Det blev en förmiddag med skratt, utkläddnad, bus och shopping, kund inte varit roligare:) Efter att vi ätit gav vi oss av hemåt, med en liten omplacering i bilarna mor och moster fick ta ena bilen och vi andra. Under vägen hem planerade vi inför 5/7, det kommer bli otroligt kul..

Efter hemkomsten kände jag mig så lat att det belv en cykeltur och sedan väntar en kväll med chokladtårta och film. Detta som uppvärmning inför inskolningsdagen på Posten imorgon..


Ny osäkerhet...

Nu var det ett tag sen jag senast skrev, komer nog inte va så bra på det här med bloggande men jagkan bara göra mitt bästa. Jag kan dock säga att det inte hänt speciellt mycket sen jag sist skrev. Jag har helt enklet njutit av sommarlovet, som i början dock kom med en oförklarlig trötthet, den var dock som botblåst i tisdags morse och jag klev upp redan vid fem för att göra papa sällskap ner till bussen på cykel. Sedan begav jag mig själv hem återigen på cykel, det gick dock rkigt bra och jag var hemma til sju igen och det var då lagom att äta frukost. Efter en så början på dagen ansåg jag sedan att jag gjort mitt för idag och låg därför och läste större delen av dagen..

De senaste dagarna har dock präglats av skogsbranden som härjat inte alltför långt ifrån oss, men tack och lov aldrig farligt nära. Men eftersom Trygge, min mosters man, jobbar inom Stora och fått lov att vara där så gott som 24/7 de senaste dagarna så har vi hela tiden hållts informerade om vad som hänt och tack vare väder omsalget i natt så är nu äntligen elden under kontroll...

Det som både var roligt och oroande är det faktum att jag inte längre vet hundra procent säkert vad jag vill göra i höst. Fram till igår kväll var jag det, då kom dock pappa hem och berättade att jag blivit erbjuden ett jobb om jag väler att inte börja skolan i höst eller om jag inte kommer in, WHAT?!. jag fattade ingenting. Så idag hörde jag mig för och mycket riktigt det stämde, de är dessutom villiga att hålla platsen öppen tills att jag fått intagnings beskedet till skolan och då bestämmer. Detta har gjort at jag börjat fundera vad jag verkligen vill göra. Jag vill evrkligen fortsätta plugga och det vore skönt och göra det direkt, men lånen som krävs är ganska skrämmande och om jag väljer att arbeta bhöver de inte bli lika stora. men om jag väl lägger skolan åt sidan kommer jag då orka plocka upp den igen. Allt blev plötsligt så förvirrande...

Men men vi får se vad som händer, det kan bara framtiden utvisa

Ännu en dag

Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag tagit studenten. Det är lite även lite kusligt hur slut jag varit sedan skolan slutat, speciellt eftersom jag egentligen inte gjort något särskilt.. Hela dagarna bara försvinner i en dimma av trötthet och dagarna består mest av solning, bad, läsning.,, men men det är ju faktiskt lov nu och då är det tillåtet att lata sig..

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen.. Börjat med att läsa Harry Potter serien igen, lagom sommarläsning, hittills har jag kommit igenom halva första boken. För att få lite träning cyklade jag ner till sjön på eftermiddagen och var där och badade och solade några timmar vilket var skönt eftersom det var lite svalare nere vid vattnet..

Så var det slut...

Det är först nu det egentligen slagit mig att skolan faktiskt är slut, jag har tagit studenten. Det är både så otroligt skönt, de sista veckorna, eller till och med månaderna var verkligen tuffa men det är samtidigt så sorgligt. Alla skiljs åt, alla vänner hamnar på olika ställen och vår underbara klass slutar att vara en klass och dessutom är framtiden så himla osäker nu. Förut har man alltid vetat ungefär vad som kommer att komma, nu är det bara att vänta och se.

Så en liten tillbaka blick på slutet av den sista skolveckan, som faktiskt egentligen inte innehöll någon riktig skola överhuvudtaget. I onsdags kväll träffades större delen av klassen för att göra iordning studentflaket, med björkar, livsfarliga ballonger och bilder. Ballongerna var kvällen fruktan, de smällde lite hursomhelst hela kvällen:) Flaket blev dock väldigt tjusigt speciellt ed våra mugshots som gav det lilla extra, de var verkligen roliga:)

Sedan var dock stdent dagen äntligen här, dagen jag gått TOLV år i skolan för att få uppleva. Den började redan vid fem då jag släppade mig upp ur sängen för att duscha och göra mig iordning sedan bar det av in till stan, där vi hämtade upp malin, annica och gjorde sällskap med annakarin till champangefrukosten hos Emma. Hon hade verkligen ordnat det suveränt, vi fick nämligen en frukost tallrik med frukt, fralla och bulle, toppen, alla var dessutom jättefina. Det var kul att så gott som alla var där, det fattades bara en.. Sedan blev det skålande i champange, som inte alls var gott, vilket de flesta höll med om. Det blev en verklig toppen inledning på dagen och stämningen var på topp. Under fruosten passade vi även på att skriva i varandras mössor, vilket snabbt blev kaosartat  men underhållande. Under detta kom blev vi även fotograferade. Sedan var det dags att ge sig iväg till skolan, där det blev ännu mer fotografering. Vid tio så ägde den obligatoriska timmen i aulan rum, med lite tal, musik och prisutdelning, efter det blev det klassträff med jan. Där fick vi våra betyg och gamla bilder med massa saker om oss från första dagen i ettan, usch hemskt, kan inte fatta att Bev verkligen hade kvar dem ända till nu. Sedan fick vi ett utdrag ur Jans dagbok från 89, lite väl seriöst kanske men ganska kul. Det hela avslutade med att kulturarna äntligen fick sin lussekatter, även om de verkade tro att de var trolldeg.. Efter detta var det mat och en lång väntan innan vi äntligen fick springa ut och leta reda på våra nära och kära. Vilket var lättare sagt än gjort i det kaos som var utanför skolan. Hittade dock dem tillslut och kan bara säga att de valt snälla bilder och blev samtigt överröst med roligas saker att ha om halsen, vilket blev lite tungt om nacken efter ett tag:)
Sedan åkte alla ner på falken till stadshuset, en tur med mycket sång och skrik. Det var dessutom kokande hett. Väl vid stadshuset fick vi höra kommunalrådet långa tal, även om jag missade det mesra på grund av allt annat som pågick, det jag egentligen kommer ihåg är någonting om att -89 var året fr Ingemar Stenmarks sist vinst eller något.. Väldigt minnesvärt.

Sedan fick vi äntligen fly värmen för att åka hem med släkt och familj. Väl hemma byte jag tillfälligt till lite svalare kläder, coh sedsn blev det present öppning. jag blev så gald för allt jag fick och särskilt det underbara halsband jag kommer få av min moster. Överlycklig och chokad blev jag dock av mina föräldrars presnet, en PLATTTV!!! Helt fantastiskt, jag får den visserligen inte förrän jag flyttar i höst men det spelar verkligen ingen roll.. Så otroligt GLAD. Efter detta och massor av mat och sötsaker så var det dags att åka int till ludvika igen. Detta för att träffa klassen vi Hälarna, för att sedan gå till Trädgården på kvällen. Dessa timmar med klassen blev otroligt roliga och underhållande. SPSP05 är helt enkelt den mest fantastiska klassen!! Kommer sakna den..

Sedan var det av till Trädgården med ett litet stopp på Donken på vägen. Så gott som hela kvällen på trädgården var toppen, en hel del dans och dessutom träffade vi massa männsikor som jag inte sett på jätte länge. jag behöver troligen inte ens säga att så gott som alla var där och stämningen var på topp, helt otroligt rolig kväll ut. Den sist halvtimmen var dock allt annat än toppen, av flera orsaker jag inte ska gå in på här. jag kan bara säga att det var mycket som kom fram och som fick mig att ändra synen på flera personer.

Dagarna efter studenten har bara försvunnit i en dimma och mest bestått av återhämtning.Under hela den sista veckan har Nina Gordons Tonightan Rest of my life gått för fullt på stereon, jag bara fullomligt älskar låten och den känns precis rätt för mig just nu....

Så nu väntar den mystiska och osäkra framtiden, det käns en aningoroande men på samma gång kan jag inte hjälpa att känna att det är ett äventyr som jag knappt kan bärga mig från att upplev, något jag inte skulle missa för allt i världenSå var den äntligen här och förbi...

STUDENTEN!! Så var den äntligen här och sedan fröbi....

Tiden rinner iväg...

Nu när jag skriver detta har vi både passerat balen och aktivitetsdagen/säckgången och studenten är imorgon. Det är ofattbart att det gått så snabbt:) Hur som helt igår var aktivitetsdagen/säckgången, dagen började med lite sista inhandlade inför studenten och sedan städning av skåpet. Sedan var det dags att göra oss iordning till aktivitetsdagen och temat var "Ligan". Det var verkligen kul att alla faktiskt klädde ut sig som det var tänkt, vi var alla kriminellt snygga:) Efter detta begav vi oss ner till Skogsplan för att spendera cirka 1,5 timme med lekar, där "vattenlangning" tävlingen var höjdpunkten. Jag och Camilla och även Emma fick riktigt upp flytet på slutet. Det var dock så att vår klass lyckades komma sist i allt!! IMPONERANDE.. men eftersom det var vårt mål så gick allt som det var tänkt..

Sedan flydde vi solen för ett tag för att få i oss mat och drycka på fontana inna vi gick hem till Daniel för att träffa resten av klassen och ordna det sista innan säckgången. Sen var det så dags för säckgången, som gick i långsam och skrikande fart genom stan och ner till järnvägsövergången. När det var dags att ksta våra mynt så lýckades Malin med konsten att via en lyktstolpe nästan träffa Kakan i huvudet, vilket var ganska komiskt:)

Eftersom vi skulle gå ut senare på kvällen begav sig jag, kakan, erik och annica hem till annica för att värma upp lite. Senare kom även malin, sanna och kim. Strax efter tio begav vi oss sedan ner till trädgården, det började ganska lugnt innan folket kom runt tolv och då belv det däremot fart. Vi slutade dock kvällen ganska tidigt då alla var lite småtrötta med haburgare på Donken vid ett. Där alla tog sitt vanliga, kakan och jag QP och annica och malin Big Mac.. Efter det återstod bara den långa resan hem, vilket den natten blev ganska obehaglig då det kändes som jag var påväg att somna hela vägen hem.. Jag nådde dock säkert hem runt halv tre och somnade vid första kontakten med kudden

Idag var ungefär en vilodag, ingen skola oh inget särskilt att göra.. med undantag från en gräsmattan som behövdes klippas, urk:( Med det avklarat blev det en sväng till Ludvika för att inhandla mat till studenten och sedan städning av mitt rum då släkten kommer på besök..

Kvällen kommer avslutas med ett bad och lite gossip girl...

Solig Söndag

Idag var ännu en dag med soligt sommarväder, bara det gör det till en bra dag. Efter en liten men väl behövlig sovmorgon så har jag legat ut och läste i solen större delen av dagen, med endas kort stop för en stund framför tv med reprisen av veckans gossip girl.. Framåt efetrmiddag kände jag mig dock lite väl lat så jag bestämde mig för att träna lite och det genom att ta mig en cykeltur. Det slutade med att det blev närmast en mil på cykel och efetrsom jag bor som jag bor blev det mest uppförsbackar. Under själva cyklingen kunde jag inte fatta att jag var så knäpp att jag var ute och tränade i denna värme men som det brukar bli efter träningar så var det skönt efter åt, när jag väl kom hem.

Nu sitter jag och väntar på att min mor förhoppningsvis kommer hem med en stor burk glass. Vad är bättre än glass på en dag som idag. Speciellt en burk med daimglass:) Sedan blir det grillning och bad vi Norrsjön senare under kvällen. EN perfekt avslutning på en sommar dag. Förhoppningsvis blir det lika fint väder imorgon under aktivitetsdagen och säckgången...

Efter Balen

I fredags gick så den efterlängtade balen av stapel och det var ännu roligare än jag trott. Det blev en fantastisk kväll med mat,dans och mycket skratt. Vänner och nya bekantskaper skänkte hela dygnet en guldkant. Ja, det blev faktiskt ett helt dygn även om det var lite segt de sista timmarna innan frukost. Det var dock synd att så många valde att åka hem under natten, vi var inte så många som härdade ut till frukosten.

Helgen efter balen har även den varit underbar, somaren har verkligen kommit. Helgens bad blev även det en positiv överraskinig, vattnet har nu blivit badvänligt:) Det är som alltid lite tråkigt att det roliga har passerat balen var ju faktiskt något som alla länge väntat på och som består av många förberedelser och så är den plötsligen över.. lite tråkig. Men samtidigt så finns det så mycket att se fram emot den kommande veckan, säckgång, och studenten....

Överraskande nog har jag inte varit trött överhuvudtaget sen balen, jag har snarare sovit mindre än jag brukar och jag är fortfarande jättepigg. Så nu väntar ännu en dag i solen och även lite förberedelser för imorgon...

RSS 2.0