Varm liten plåtburk

Så blev det ännu en arbetsvecka och nu har sommaren definitivt kommit. Vilket gör att arbetsdagen igenom är varm, varm varm.. och det blir inte bättre av att man sitter i en liten plåtlåda till bil och långsamt ångkokas under dagen.. min ojämna solbränna börjar också ta sig sidan mot dörren börjar bli röd brun och resten är blek:( men men..

Fick i dag iaf fylla i papper så jag får ett par tröjor till och skor från posten till sommarens arbete.

Ser fram emot att träffa anna-karin på fredag och en sväng på marknaden och sen blir det arbete hela lördag, på spelmanstämman..

Midsommar ´09

Veckan som ledde upp till midsommar blev det arbete iaf, vilket är bra för min ekonomi även om det vore skönt med ledighet! Under veckan hann jag även med en bio tur med lillasyster och vi såg Baksmällan som var det roligaste film jag sätt på länge, helt galen!

Själva midsommar bestod som vanligt av jordgubbar och massor att äta:)

Regniga dagar

Jag kan bara säga att det är en typsik början på svenska sommarlov, det räcker med att lovet börjar så blir det så gott som konstant regn, det har dock varit ok! har spenderat några mysiga inom hus med läsning, film och lite målning. har dock lyckas ta mig ut en sväng längs vägen för att röra på mig trots regnet.. I fredags var det toves examen och vi och kusinerna begav oss dit, var riktigt bra musikuppträdande i år. Speciellt Samson. lite kyligt men det vägde jordgubbstårtan majson bjöd på upp:) Dessutom fick jag en glimt av Camilla, som har förändrats en del, men positivt.

Har också lyckats hinna med en storstädning vilket var helt underbart!

sommaruppehåll!!!

Så var tentan äntlign gjord och det känns faktiskt ganska bra, peppar peppar ta i trä men man vet ju aldrig. täner iaf inte tänka  mer på den för nu har jag lov!! inget mer nödvändigt läsande till plugg:) och är nu åter i fröjdberget för sommaren:

Lovet börjar bra med en kväll med mat och sedan bio med Anna-Karin, Malin och Annica vilket jag verkligen ser fram emot!


RSS 2.0