Älskade lillasyster

Så i Torsdag kom en av de värsta nyheter, de ringde från akademiska i Uppsala och samtalet började med "vet du att din syster varit med om en olycka?" Behöver jag säga mer, ett sånt samtal vill man inte ha och för att fatta det kort, Lina hade blivit påkörd när hon var ute och sprang i Uppsala, och enligt polisen var det i 65km/h. Tänker inte gå in på det så mycket men hon klarade sig mirakulöst bra bara hjärnskackning, spricka i kinden och lårkaka. Även om det är för mycket så är det ändå tack och lova.
..men efter att ha fått de nyheterna, innan vi kunde träffa henne och även lite efter det när vi inte visst eom det var något mer fel- kan sägas vara några av de värsta dagarna. Hur kan det hända min söta lillasyster
Här ska dock ett stort tack ges till min älskade pojkvän - Dennis du var verkligen min klippa genom detta och det betydde så mycket mer än jag kan säga!
Men det här inlägget är till lilla skrutt Lina min allra käraste och enda syster som känner mig som igen annan, vad skulle jag någonsin göra utan dig! Så stora krya på dig tills vi ses igen, så snart jag kommer hemåt igen!
All kärlek lillasyster<3

2011!!!

Ok nu var det länhgesen men det har varit fullt upp och jag har njutit till 100% av att befinna mig hemma i Dalarna:) Börjar kännas som det är dags att flytta tillbaka jag saknar det.. men men Jag, Jenny och Johanna blev klara med alla uppgifter i tid och kunde 20:e december glatt konstatera att det var julledigt i typ EN MÅNAD!! Gissa om vi var glada:)
Dagarna fram till jul var till bredden fyllda av pyssel, mys med mera- dagar att njuta av, och jul poå fröjdberget är som vanligt högsta möjliga mysfaktor! och julafton var inget annat en rent fantastiskt men som vanligt försvann dagen allt för fort.. Ett av de allra bästa med denna lång ledighet är att jag fårr mycket tid med älskade Dennis, vilket varit helt fantastiskt. De perfekta dagarna bara radar upp sig. Nåja även hunnit med julmys hemma, massa fika runt om hos folk bland annat kusinerna!! Lilla jul i värmland, lite jobb, nyår i Karlstad (Jättekul), bus med A-K!, SKOTER och bara lugna skruttis dagar:)
Så nu är der 2011 och jag är inne på terminen med C-uppsats kan bara hoppas att den går bra, kan verkligen inte bli större arbetsbörda en förra årets marddröms termin- eller kan det? Ja  ja tänker inte oroa mig i förväg och jag vet ju att jag har jenny och johanna med mig så det kommer ordna sig- någon gång..
Igår klippte jag mig och det blev faktiskt lite förändring inte bara toppning den här gången och jag blev nöjd:) Sen blev det en tur till Örebro då Anders, Dennis kompis, skulle köpa ni bil och jag hängde med på ett litet hörn.. Bilen var riktigt fin!
Idag blir det nog bullbak, tror jag:) Wish me luck!

RSS 2.0