Tillbaka från Sälen:)

Ja nu var det ett tag sen igen men jag har haft ledigt! Efter tentan blev det flytt, fika med hanna och jenny, övernattning hos ylva och axel och sedan hem till julen på Fröjdberget - som vanligt var den perfekt och stämnigen på toppen. Ture och Totte tillförde dessutom lite hyss till det hela. Sen blev det värmland och efter det till Sälen med A-k och Malin, vilket verkligen var en toppen resa! Skidåkning (måste bli oftare), bad, film och bara mys i lägenheten - great! Nu är jag hemma igen och det är bara en dag kvar på året - så om det inte blir något mer inlägg innan dess - Gott Nytt År!

Done

Så vi kom igenom redovsining idag och det gick helt ok! Efter det blev det kaffe och sedan hem till Hanna igen för att arbete med pm och idag flöt det på. Efter 4 timmar i Hannas mysiga rum så kan jag glatt meddela att vi är klara med även det sista pm, nu har vi bara korrektionsläsning kavr - vilket är uppdelat och ska bara göras. Det här grupp arbete har verkligen funkat bra, beror nog på den bra gruppen. Vi har jobbat bra och det har varit trevligt också vilket alltid är en bonus! Blir nog ett pm firande fika framöver också:) Tack vare Hanna har jag nu också Spotify, vilket är jättebra. Hur mycket gratis musik som helst- när jag vill så länge jag har bredband. Stor tumme upp!

Nu blir det franska plugg och ev. lite pm!

Avoir


29,5 / 32 = G :D!!!

Ännu en måndag men nu närmar sig åtminstone lovet även om det fortfarande är ett helt gäng måsten kvar. Efter en mysig helg i värmland så hann jag även med adventskonsert i grangärde kyrka, vilket var bra med några riktiga guldkorn- den här gången Erik Nordströms basfiol spel av Chopins Largo och Diedens arrangemang av God rest ye merry gentlemen så fantastisk påminde faktiskt lite om Ronya musiken;) Besviken dock att de iår tagit bort Koppången som är en personlig favorit. Sedn blev det även glögg mys och en rättsfallsanalys på kvällen.

För att vara i tid till pm så blev det aptidig uppgång imorse - klockan ringde och visade då 3.55 :´( Hann dock med lite gos med hårtussarna:) Tack vare en otroligt snäll pappa fick jag skjuts till tåget och tåg resan blev rättsfall inom sekretess.

Sen har dagn bestått av pm, pm, pm - nu det muntliga om självkostandsprincipen som vi har redovisning av i morgon 8:00. Dagen började på ekonomikum i "Grottan" och vid lunch fortsatte vi hemma hos Hanna och Louise - otroligt fin lägenhet och fantastiskt läge! Efter att i princip haft ett manus med rätt tidspann som vi är relativt nöjd med slutade vi dagns arbete vid 16:00 med en del hemläxor -  träning av materialet för imorgon och rättsfall till sekretessen - vilket vi hoppas kunna avsluta även det pmet imorgon efter redovsininge - blir en heldag.

Dagens stora negativa var att jag lyckades bita lös trådn på baksidan av tänderna, som nu sitter halvt lös och fastnar i allt speciellt när jag förösker äta - förhoppningsvis får jag en tandläkartid i veckan - plus måste köra en del franska inför lördagens tenta...

Dagens stora positiva - fick besked om att jag KLARADE tentan - 29,5/32 - JIPPIE!!!

Jag fattar inte hur det blev så bara för det var så många jag var osäker på, precis som på förra var jag säker på att det skulle hamna på gränsen men tydligen inte och inte klagar jag för det. Ser dock inte fram mot nästa som enligt Hanna verkar vara skitsvår och dessutom tidspress på.. men just nu njuter jag av resultater och beglagar att jag i princip inte kan tugga i mig något - jäkla tråd!


One down, two too go

Så efter 9-16 idag vid HumC så är vi äntligen nästan helt klara med ett PM, det tog dock sin tid, och tillslut behövde vi alla lte kaffe för att komma den sista biten- så kommunikation inom förvaltningsrätten - check!
 Imorgon vid nio är blir det en till till intensiv förmiddag med jenny och hanna då vi ska starta upp de andra två pm:n så vi kan arbete med dem över helgen och främst det muntliga som har redovisning på tisdag..

Det har blivit kallt också ingen snö men vit frost överallt, det märktes verkligen i tisdags kväll när jag och aida cyklade hem från franskan, våra fingrar höll ppå frysa av.. men det är skillnad på att cykla och gå- så ikväll gick jag hem och då är det skönt, mysigt vinterkyligt ute och luften är så klar och man får så mycket mer ny energi, underbart!

och trots att det måste bli både mycket franska och förvaltningsrätt i helgen så blir det en tripp till värmland:)

Åh lycka till imorgon Lina!

Tidsbegreppet helt borta

Så nu har jag blivit helt tids blind, det hela började imorse eller vad jag trodde var imorse. Jag gcik upp och duschade och var precis på väg att klä på mig och göra frukost när jag kom på - jag hörde väl aldrig väckarklockan ringa eller? och när jag då tittar på klockan kan jag konstatera nej jag hörde inte klockan eftersom signalen står på 6:00 och klockan var 0:30, blev tvungen att dubbelkolla med mobilen men ja den tragiska sanningen var att jag gått upp och duschat mitt i natten i tron att det var morgon men jag har inga sov problem så jag lindade in håret i en handduk och däckade tills klockan ringde på riktigt och då blev det några snoozningar.

Nästa tabbe kom nu på kvällen, efter en stunds plugg stressade jag iväg till franskan vid halv probelmet var bara att när jag kom fram upptäckte jag att jag fått någon kortslutning i huvudet och cyklat hemifrån en timme för tidigt - 16:30 istället för 17:30. Fick dock en del plugg gjort vid HumC medans jag väntade men iaf.

 

I natt planerar jag dock att sova natten igenom och ta sovmorgon!


Nya planeringar

Så nu är första fök tentan gjord - kändes ok men missade en del grejer så det är bara att hoppas att det räcker krävs ju lite mer när det är 70% gräns. Jaja annars blir det en omtenta, skit samma - fast så klart vore det skönt att bli av med den!

Sen hade jag möte med Hanna och Jenny på ekonomikum där vi la upp lite planering för Pm skrivandet som vi ska försöka få gjort till nästa vecka..

Nu blir det franska plugg då det är i akut behov med en och en halv vecka till tenatn och jag har inte äst något på, ja hur länge som helst

RSS 2.0