Utmaning

Blev utmanad av Anna-Karin att skriva underliga saker kring mig själv. Frågan blir i fall ni redan visste om dessa?

REGLER:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigtange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Dagdrömmer mycker och ofta.
2. Jag är alltid precis klar i tid eller lite sen när jag ska någonstans, förutom vid verkligen viktiga tider då jag oftast är lite väl tidig.
3. Jag tror på det övernaturliga.
4. Mycket av det jag verkligen tänker och känner visar jag aldrig utåt, det mesta som är jobbigt håller jag för mig själv eftersom jag tycker det är enklare så.
5.  Jag tycker inte om kolsyra.
6.  När jag läser, lyssnar på musik eller film kan jag utan att tänka på det själv glida in i handlingen,melodineller texten och helt glömma allt annat, (ininklusive tiden) och blir då helt engagerad i det till den grad då denna lilla verklighetsflykt för tillfället blir allt jag känner till och bryr mig om, och jag kopplar då helt enkelt bort omgivningen. Vilket speceillet min syter tycker är ganska irriterande;)


Jag utmanar:

Camilla (eftersom hon ännu inte gjort någon)

Sanna (lika som förra)

Alicia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0