Bra Sverige, men såg ni Northug!

Idag har varit en helt ok dag, började med sovmorgon<3 och sedan en del statistik läsning och sedan statistikföreläsning och start på regressionuppgift, som nog kan bli ganska mycket jobb men verkar inte bli allt för avancerad.

Sen har det varit en del titt inför PM imorgon och en del lugn ikväl med ljus och lite mörk choklad och såklart OS.

Grattis till svensk guld! Men det fantastiska ikväll var Nothugs jakt och till slut silver. Från att vara långt efter gick han ensam ikapp och spurtade sedan ifrån de andra efter att ha gjort en sådan ifatt tagning- så Grymt! Han visade verkligen att han inte bara är bra på spurt utan själv verkligen kan åka snabbt och jaga ikapp! Verkligen en grym skidåkare! Så värd medaljerna:)

Nu kan jag somna med ett leende innan jag ska försöka ta mig hem med TÅG imorgon eftersom jag ska jobba på fredag, kan räkna med en del förseningar...

Burr...

Dagen kan sammanfatts med ett ord-KALLT!

Dagen började tidigt med morgon resa till Uppsala, där tåget var från början 20 minuter sent men vilket växte till  1 h 30 min då tåget skulle komma men detta blev en kvart till nere på perrongen, vilket gjorde att mina tår fullständigt försvann, och jag lyckades inte få tillbaka känseln i alla förrän i hedemora. Tiden växte sen ytterliggare under resan men eftersom jag bara hade en inlämning vid ett gjorde det inte så mycket- jag tycker det är ganska mysigt att åka tåg:)

Fixade sedan inlämningen och åkte hem och åt och sedan blev det seminarium och tilldelning av pm uppgift och till imorgon ska vi ha en frågeställning baserat på marknadspotential på miljövänliga bilar och efter att ha läst allt bakgrundsmaterial ska jag nu försöka skapa en mindmap och lite utgångspunktar, och till det har jag en liten kexchoklad till hjälp:) så gott och så underskattat godis!

har även handlat, och fixat lite i lägenheten och det blir strax mackor och varm choklad till första sprintkvalet, HEJA Svergie och såklart även NORTHUG!

OS guld till Sverige:)

Så igår var det seminarium som var dagens egentliga enda planering+ett semelinköp:) Sen blev det kvällsmat hemma och Angeliqa kom förbi och lånade en madrass och sen blev det plugg, tog igenom en bok med anteckningar. SEdan slutade allvaret och det blev semla och OS och NCIS, besvikelse på damernas skidskytte men OS-guld till Ferry!!! Så fantastiskt spännande lopp, speiellt sista stycket.
Idag står statistk och tenta plugg på schemat!

two days to go:)

Eller eventuellt en beroende på hur man ser det:) Imorgon tar jag nämligen kvällståget hm till dalarna för att på fredagmorgon åka till vårt hus i Värmland där vi och familjen Ottosson ska spendera helegen med Svenska Rallyt, det blir sträckor och service och massa annat kul - I can´t wait, det kommer bli en absolut toppen helg:)

Enda jobbiga är att det är en hel del i skolan som behöver fixas men jag får försöka göra att ryck och göra undan så mycket jag kan

Idag har vi dataövning på statistiken och får våran minitab inlämningsuppgift-lite mer och gör+nästa veckas litteratur test och den vanliga seminariearbetet-suck suck suck men det löser sig nog, det brukar det göra!

I eftermiddag blir det dessutom fika med Jenny och Angeliqa på Ofvandahls vilket ska bli kul

Men nu är det tillbaka till böckerna

ha det bra

jag sviktar

Jag vet inte riktigt vad det är men jag klarar inte riktgt av att hålla alla bollar i luften just nu, det börjar bli för mycker och det känns som det påverkar allt... Jag behöver hitta ett nytt fäste och lite bättre organisation utan att helt köra ut mig. Idag var en av dessa dagar, började med lite sista inför läsning på morgonen och sedan basgrupps möte vid tio för att sedan följas av liveintervju med KPMG och efter det företagsekonomi för att sedan gå direkt till statistiken för att äntligen få cykla hem strax efter fem.. Företagsekonomin är faktiskt riktigt intressant nu och jg tycker att statistiken är kul men tillsammans blir det så mycket, statistiken känns viktigast men när det väl bli de föreläsningarn apå eftermiddagen efter föken föreläsningarna är jag redan trött ihuvudet och jag hänger inte med som jag borde, med allt grupparbete på fök blir det även att jag gör det först eftersom det inte bara påverkar mig utan även min grupp.. sedan gick väl inte heller sista tentan bra alls, hade siktat in mig på helt fel grejer är glad om jag får med mig hälften av poängen men det finns massa poäng kvar att väga upp med så det är väl något positivt. Måste dock se till att komma ifatt med statistiken i helgen, måste måste måste.

En komisk grej på veckans gruppgrej var att min grupp fick produkten choklad- kunde det bli bättre till chokladälskaren:) Dessutom har jag Svenska Rally helgen att se fram emot nästa helg ska bli så fantastiskt kul även om resan dit kan bli lite krånglig, men men

Är dessutom lite avsi på pappa som har fått åka till Paris, snacka om att slösa resan eftersom han inte vill åka. But I DO!:)

Jaja, nu blev det lite gnäll i detta inlägg men men det passerar det gör det alltid det gäller bara att köra på!

Good night!

100202

Så var det redan februari jag kan knappt tro hur snabbt tiden gått men det har den, och det kanske inte är konstigt då så mycket händer. Har litteratur tenta imorgon och redovinsing idag båda Fek A och på det har jag dessutom Statistiken som är en aning krånglig och just nu känns det bara mycket men jag hoppas på att det släpper bara jag kommer igång. Trivs dock riktigt bra i min lägenhet nu, är mycket nöjd- dock lite kyligt ibland:)

Tillbaka till plugg

RSS 2.0