UPDATE

Woops, nu har det visst gått ett tag men jag har fått sommarledigt och det har hänt så mycket roligare än att blogga men här kommer en liten update! Jag kunde gå min syster student en mycket rolig dag med fint väder god mat och bra sällskap, kvällen avslutades sedan med utgång och jag kunde inte ha önskat en bättre start på sommaren!

Detta följdes av en rätt lugn helg innan det var dags att åka till PARIS, fantasiska Paris! det var en helt fantastistk vecka, vi bodde i lägenhet med utsikt över Seine coh Effieltornet och större delen av Paris helt fantastiskt!

Det blev en hel del promenad rund Paris och en hel del gott att äta och bara en helt fantastisk resa! För att inte tala om att få flyga igen, helt fantastisk- vem älskar inte start och landning!

och nu kan jag njuta av lite ledighet hemma, och försöka träna lite möjligtvis.. Spenderade gårdagen med att total städa mitt rum vilket det var i desperat behov av! Sedan en avslutades dagen med en mycket trevlig kväll på stan, och idag blir det fika på stan igen:)

Oh the bittersweet last day

.. eller inte så men lite iallafall

Så efter några fantastiska veckor så är det nu min sista hela dag i Uppsala innan det bär av hem över sommaren, kanske blir något helg besök men annars återvänder jag nog inte förrän fram till hösten. ska bli skönt och kul att få lite lång tid hemma att bara njuta av och ta det lugnt. men saken är den att jag faktiskt kommer sakna uppsala, underbara uppsala och min lilla lägenhet. Känns konstigt att gå härifrån imorgon och inte snart komma tillbaka, det är inte som mina förra uppsala adresser ett ställe jag bara bor och spenderar tid i det har verkligen blivit mitt eget lilla hörn av världen:)

Så idag har jag njutit och plockat ihop. Blev sovmorgon och lite soduku och lugn morgon, innan det blev en cykeltu i det underbara vädret och en tur på stan. Där det faktiskt blev ett par converse:) Blev även färska jordgubbar för att kunna avsluta med lite firande innan jag lämnar uppsala, mycket god var det och avnjöts till kvällens NCIS. Har dock även packat ihop det sista och trots att mamma var här och hämtade det mesta förra veckan så blev det två väskor. Har även tvättat och diskat och plockat ihop så jag lämnar lägenheten i topp skick! Ska nu bara rensa kylskåpet av det jag inte lyckats äta upp och bära ut sopporna när jag går imorgon..

Men känner på mig att det kommer bli en fantastik sommar!

RSS 2.0