100922

Så idag kan jag bara konstatera att varit en rätt flitig dag, halv åtta gav jag mig av hemifrån med en fullpackad väska och började dagen med simning med Johanna på Nautilus. Riktigt friskt och skönt ute nu och starta dagen med 40 minuters simning är inte helt fel:) Lyckades klämma in 1500 idag så rätt nöjd! Efter dusch och lite relax i varmpoolen så tittade vi en på universitetkansliet och fyllde i lite stipendieansökningar till nation och allmäna stipedier vid universitet och sen var det dag att bege sig till kära eko... Där dagen sedan spenderades till klockan fem men med undantag av en uppgift vi behöver ta med Hao imorgon så hann vi med precis det vi planerat vilket var uppgifterna till kapitel sju och en minut  fem var vi klara:) Var dock en rätt trevlig dag med lite mat, MYCKET PLUGG och prata, och efter bara en liten stund fick vi sällskap av Nicklas och det blev en del dikussioner om mandat fördelningarna och om Alliansen skulle lyckas knipa de extra stolar de behövde men frmförallt som sagt mycket plugg! Herregud vad det är krångligt och mycket är glad om jag blir klar med uppgifterna kommer inte bli mycket tid till tenta plugga.. Ska till ett mirakel om det här ska gå vägen men jag hoppas fortfarande:)

Dagen avslutades dock mysigt med pizza med Lina och ikväll börjar Berg flyttar in!

Imorgon blir ännu en plugg dag 8-16 ev. 17 och även fredag blir en heldag men den avsultas kul lite förfest och sedan STIL fashionshow på kvällen, blir nog kul!
Vilket följs av tåg hem mot dalarna på lördag fm och jag får träffa Dennis<3 igen! Sen blir det gruvtrampet med A-K på söndag morgon!

Tung pluggvecka på G

SÅ nu har jag varit dålig att uppdatera igen men det har haft sin anledning-plugget! Har aldrig haft den pluggmängd som nu, sitter seriöst från 8 till fyra fem varenda dag med johanna och räknar på eko och ändå kommer vi precis hinna göra alla övningar och så ska jag försöka klämma in lite tentaplugg nu också eftersom tentan kommer smygande nästa tisdag en vecka kvar från imorgon:s jag är inte redo för det här på långa vägar men det är bara att kämpa på, dessutom har vi en ljulig lite labb att klara av också. Alltså får jag sitta med Johanna och Jenny och stångas med minitab och words ekvationsvertyg - OGILLA!! men sällskapet är toppen af:) Något nytt och verkligen bra den här terminene är att vi har börjat gå och simma ihop kul och verkligen skönt sätt at börja dagen på, för vi går upp och gör det innan skolan;)

Men kan bara konstatera att det tar på en energi och hålla ihop takte för skolan är så sjukt trött när jag väl kommer hem på kvällen, känns helt klart att det är B-nivå nu nstan värre än statsen men bara nästa..

Skolan är tuff nu men det var väl att räkna med men tänker inte klaga, det här är bara ett konstaterande och en ursäkt om jag är lite trött ibland för livet är underbart det är det verkligen!

jag trivs med mig själv och mitt val av utbildning, jag har underbara vänner, fantastisk släkt och den bästa pojkvännen tänkbara! Jag njuter av livet i fulla drag och jag är så lycklig! Dessutom har hösten börjat med några riktigt fina klara dagar med massa färger och lite bit i kinden, men det ser ut att bli en bra höst av så många anledningar att jag bara kan skatta mig lycklig. Livet är underbar och jag tänker se till att få ut det mesta av det, sova kan jag göra när jag har tid;) Dessutom bädar det för massa inomhus mys med film och tända ljus och kanske en lite besök på fika och ta lite varm choklad, det här kommer bli en fantastisk höst:)
Mysiga minnen från mitt rum på goda gamla kantor även det hade sina stunder, massa ljus och en bra film med lite gott var några av dem:)


En helt underbar helg!

Första veckan i skolan må ha varit rätt seg och full av oförstående, suck och dubbelsuck men sen kom helgen!

På fredag kunde jag äntligen ta tåget hemåt, fast inte hem till Fröjdberget utan till Dennis i Ludvika<Dennis kom och mötte mig på stationen och efter en liten sväng hem till honom åkte vi åt smedjebacken för att hälsa på några av hans gamla skolkompisar och det blev en riktigt rolig kväll med roliga människor!

Lördagen började lugnt och skönt härlig morgon, med god frukost och kaffe! En liten sväng till bilmetro, med en intressant blandning människor:) Sen blev det bowling med a-k, andre, ida, tano och så klart dennis och det gick förvånansvärt riktigt bra ja i början iaf. Kul var det iaf! Även om tjejlaget var på väg och vinna sumpade dennis det med en sista strike... kan dock stoltsera med bästa individuella poängen, SCORE!! Detta följdes av fika på engel mums vilken fantastisk varmchoklad mums mums.. Lite kyligt var det ute men det var ändå en fin höst dag! Senare på kvällen gick vi ner på stan och Dennis bjöd på mat på China så mysigt och så fantastisk pojkvän, lyckligt lottade jag! Sen fick jag dessutom en liten glimpt av Grizzlys lägenhet:)

Söndag blev en lugn dag med slapp på förmiddagen, men sen blev det en tur till västansjö och Hans mormor och morfar och lite fika vid deras mysiga hus, och sen en tur på brygga bara vi två, så lungt skönt och mysigt!

Sen bar det av till borlänge och en snabbsväng på kupolen innan det var dags för mig att ta tåget till uppsala igen, inge kul med hej då..

Idag blev vi klara med hemläxan och en del räkning men fortfarande rätt krångligtt, blev dock liten tur på stan med johanna efter där det blev en underbar svart klänning så nu ha jag en liten svart:)

Nu ska jag försöka renskriva lite...


RSS 2.0