Snart påskledighet!

Nu är det bara två dagar kvar innan det blir lång påskledighet med massa kul! Påsk hemma och fika och träff med kompisar hemma:) Så idag var det föreläsning och än så länge hänger jag med bra, måste ta igen lite statistik men det får bli i påsk. hade planerat för våfflor idag, gick och handlade grejer och kom hem och upptäckte att det jag trodde var mitt våffeljärn var en smörgåsgrill, var är min våffeljärn?! så det blev makaroner och köttbullar istället och nu sitter jag och suktar våfflor... Ska försöka göra lite statistik ikväll och titta lite på vår statistik uppgift

Fredag!

Idag är det äntligen fredag! Veckan har dock varit helt ok, med simning, föreläsningar, plugg och lite film. Ny kursen är hittills riktigt intressant! Vilket är skönt, pressen ligger dock på att ta de jäkla 51 SE så fort som möjligt så jag inte behöver skriva en tenta på min syster och kusins student, thet would suck!

Idag blir det freläsning och sedan tåget hemma och helgen verkar bli lugn, fira tove på lördag(Tårta!) och ev. fiske och så en del nödvändigt plugg..

Trevlig Helg!

Slut på MaO!:D

Så nu var det ett tag sedan men ska försöka mig på bättring igen! Kort sammanfattning, fantastitiskt mysig övernattning plus bio med syster, inlämning av Pm, bra opposition, super kul inflyttningsfest i Karlstad, jag har fyllt 21, haft beslk av faster, ätit massa brownies(av den super goda hemgjorda sorten), lina har opererat sig(tuffing), massa fina presenter och ja säkert mer men det är allt jag kommer på nu..

Så nu är jag tillbaka i Uppsala och idag avslutades Marknadsföring och Organisations kursen med en verkligen avslappnad diskussions timme i seminariegruppen, kul dock! och sista gången med den gruppen som var väldigt bra, för nu blir det Redovisning och Finansiering istället med start på torsdag hamnar iaf i samma grupp som Ulrika:)

Idag hann jag även med handling coh simning och lite plugg inför nya kursen och sen en liten tupplur följt av Tisresenärerns fru, så himla fin film men med sorgligt slut..

Nu blir det lite couger own och sen tidig säng, imorgon är planerna plugg, plugg, plugg så att jag ligger i fas eller förhoppningsvis lite mer i både statistik och RoF..

Nattie natiie

och stort GRATTIS Tove, ledsen att jag inte kunde vara där idag men vi får fira igen det på Lördag!!

tvätt, disk och andra roligheter

Så,  har haft en riktigt givande morgon. Först sovmorgon följt av frukost och morgontidning, därefter tvätt och disk, och sedan en tur i affären i det underbara vårvädret:) har precis ätit lunch och ska nu strax iväg till Centralbadet för lite simning innan jag ska träffa Lina för lite shopping, fika och bio- Alice i Underlandet i 3D så är det upplagt för en toppen dag!

monday

Kan börja med att igår var toppen! Verkligen jättetrevlig kväll hemma hos Hanna, god mat, bar stämning och trevliga människor. Hade först planer på att gå upp i natt och titta på Oscarsgalan men när klockan ringde halv 3 inatt så var jag helt borta så-jag somnade om och susade sött till morgonen. På förmiddagen möte jag upp med basgruppen och vi kom riktigt långt med pm:et nu är det bara och vänta och hoppas feedbacken blir bra, sen blev det statistik föreläsning och nu sitter jag med det jäkla essän som ska in imorgon och som jag inte kommer någonstans med..

Imorgon blir det handling och första tvätten i detta hus, få se om jag får maskinerna och fungera, man kommer ju inte in förrän man har tid så det blir spännande.. Sen kommer Lina på eftermiddagen vilket ska bli jättekul!

Lördag

Igår var Ylva och Axel här och det blev en riktig mysig kväll med tacos, gott, kortspel, scobidoo och UPP, som jag verkligen kan rekommendera, helt fantastisk! och kortfilmerna till var som vanligt också helt sagolika:)
Idag började lugnt med riktigt stor frukost och sen lite mys bara, innan Nils hämtade dem runt tio. Efter det blev det lite fika för mig och sen typ dvala i soffan fram till två då det blev en sväng ner till stan. Fantastiskt skönt och fint väder ute, det är VÅR!

Nu är det lite analys av intervjuer och så blir det överbliven tacos till legend of the seeker och sen lite mer plugg och lite film och dollhouse senare!


Biljetter bokade

Då var biljetterna bokade för mig och Malin ner till Karlstad och A-Ks inflyttningsfest:) Efter lite plugg och gårdagens avsnitt av sveriges värsta bilförare (komiskt) ska jag nu ut med soporna och iväg att handla i vad som idag är ett soligt uppsala:)

Flitig men trevlig dag

dagen började urdåligt av vissa anledningar men det spelade ingen roll eftersom fortsättningen var bra. aknade  upp till en nystädad lägenhet och cyklade till Boye och mötte upp Jenny för att försöka komma ikapp lite med statistikplugget. Lite märkligt var dock det faktum att det var en polisbil utanför mitt hus imorse och två polis män som gick runt och kollade och sen när jag åkte kom det ytterliggare två polisbilar så något måste ju ha hänt men inget allvarligt verkar det som eftersom det nu inte finns några spår efter dem. Jag och Jenny lyckades dock ta igen det mest läsandet på förmiddagen plus en fika. Sen blev det lunch paus innan vi möte upp på stan, och vi införskaffade en present till Hanna, nu är det fixat. Nu är bara frågan vad man ska ha på sig till födelsadagsmingel med vin, tapas och loungemusik men jag har till söndag på mig att bestämma mig:)

Sen fortsatte plugget några timmar till i fönstersmygen på statsbiblioteket innan bröt för dagen, vi gjorde dock upp lösa planer på att försöka göra det en gång i veckan så plugget flyter på. På vägen hem följde även en semla, som var mycket god. Nu blir det lite PM analys i väntan på kvällens premiär av Criminal Minds!

Sovmorgon:)

Igår blev det tidig resa tillbaka till Uppsala för basgruppsmöte om fortsatt PM-arbete, vi är iaf igång nu även om det är lite segt.. känner inte för plugg för tillfället, inte när mina syster och kusiner får njuta av sportlov, tänk när man hade verkliga lova, åh underbar tid.

Sen handlade jag och kämpade mig hem i det totala snökaos/stormen som var i Uppsala igår-total katastrof. Sen stängde jag in mig i min inte alltför varma men mysiga lägenhet medans vinden ven och snön yrde utanför fönstret. Själv höll jag mig inne under en filt, gjorde lite läxor och tittade på OS-sammanfattningen med en lite chokladbit. Hanna bjöd även in till födelsedagsmingel hemma hos henne på söndag så det är något kul att se fram emot


Idag blev det sovmorgon, SÅ skönt men inte så farligt länge, gick upp strax efter åtta och gjorde frukost och har upptäckt att det faktiskt är ganska mysigt att bara kunna sticka ut handen utanför dörren och plocka in en morgontidning!

Idag är vädret bättre och det är skönt eftersom jag måste ta mig iväg till ekonomikum för att tillsammans med Hanna inleda statistikinlämningsuppgiften, genom att mata in alla jäkla annonser idatorn. Ska försöka komma iväg och simma och sen skriva ihop mina intervjuer som jag fått av Anna-karin och Pappa (tackar) och sen även försöka göra lite statistik

På schemat för veckan står även städning

RSS 2.0