100125

helgen spenderas utanför Uppsala först en snabbvisit hem och därefter Karlstad på lördagen. Efter att snabbt varit upp till Katie träffade jag Anna-Karin nere på stan, alltid lika kul attt träffa henne. Det blev lite lunch på subway och lite gående i affärer där höjdpunkten som vanligt var Boulevard, en riktig guldklimp i Karlstad- för den som inte vet så är det en helt fantastisk inredningsbutik. Den här gången blev det bara en klocka, det var vad plånboken tillät- skulle i princip kunna tänka mig hela affären:)

Sen blev det en tur till Bergvik innan jag återvände till Katie där det blev en myskväll i lägenheten. Blev dock ordentligt förkyld i helgen, snorig och feber inte trevligt alls.

På söndagen myste vi i lägenhetn fram till lunch innan vi tig bilen hem+a-ks bil som skulle hem till grängesberg

Idag är jag tillbaka i uppsala och har haftföreläsning, skickat böcker haft basgrupps möte och handlat mat- ska nu försöka plugga lite innan jag ska iväg på nollningens pubrunda ikväll


Åh en pirat!!!

Så nu är terminen verkligen igång, grupparbete i basgrupper på G, statistik igång och så även nollningen. Spenderade eftermiddagen utklädd till pirat, vilket belv en sjukt kul kväll på ÖG:s med lite minispex som tyvärr lusekoftorna vann men enligt rykte var vi iaf tvår:) men hela kvällen var otroligt kul! Imorgon blir det föreläsninga och basgrupps arbete och plugg..

vad gör vi när båten sjunker?!
Botten upp, botten upp

signing out, god night!

Day One

Så var terminen igång, första föreläsningen var mest intro. Sedan inledes nollningen med en video som presenterade nollningen som faktiskt var riktigt häftig, så efter det köpte jag och jenny in oss på nollningen och kommer nu ha uppsalaekonomernas band runt handleden i ca fem veckor...

Efter det blev det hem en sväng innan jag åkte ner på stan och satt och pluggade med jenny en sväng på stads biblioteket innan vi gick til Ofvandals och tog en macka och fortsatte plugga, efter inhandlade vi kompendium och sedan blev det seminarium där vi delades in i basgrupper och nu är jag hemma och ska äta, plocka och forhoppningsvis plugga

Tillbaka i Uppsala

Så efter nästan en månads ledighet är jag tillbaka i Uppsala och det känns lite märkligt när jag varit borta så länge men det är väl bara tills man kommer tillbaka till vardagen igen, det är den här motvilligheten att släppa de lediga sköna dagarna.. Men nu när lovet är slut ska jag försöka hålla igång bloggen lite bättre;)

Under helgen har jag med hjälp av super snälla pappa flyttat in i min nya lägenhet MED kök! Den verkar verkligen jättebra- är dock fortfarande lite skeptiskt till mina blå plast pluttar till nycklar men det går nog över. Nu ser dock hela stället ganska kaotiskt ut eftersom jag är någonstans mitt i upppackningen av grejer och jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra med vissa möbler men men det löser sig nog:) Ska försöka ficka ett grenuttag idag iaf så jag får ordning på de sista sladdarna, tänk att uttagen aldrig sitter precis där man vill ha dem..

Hann även med ett fika med jenny efter att pappa åkt hem igår, vilket var trevligt båda är dock lite nervösa för det en aning intensiva termin som ligger framför oss:S med start idag!

Det är ett helt annat poäng system och system överhuvudtaget på lärandet och eximination av Fek än vad jag är tidigare van med, det kommer bli en hel del plugg.. plus det har vi statistiken som verkar krocka med de flesta andra undervisningar, tyvärr

Igår kväll gjorde jag också en del upp packning men främst lite mys för att fira första kvällen i nya lägenhet. Så jag tände ljus (vilket sparar på elräkningen också:)) och satte mg framför SATC med en lite skål små gott!

Men nu är det dags för mig att börja göra mig klar och om en stund ta mig iväg till ekonomikum

Icecold

Så de två sista vardagarna denna vecka blev det arbete och vädret var inte på min sida alls, eftersom man måste ha rutan på bilen öppen för att få ut posten innebär det att iskylan hela tiden sipprar in och då spelar inte värmen i bilen så stor roll... och torsdagen var det strax under 20 grader kallt plus snöfall, som gjorde det väldigt slirrigt och halt på sina ställen, fredagen blev sedan ännu kallare där temperaturen efter vägen varierade mellan -20 och -30 - not nice! Plus detkommer det snö på händerna när man öppnar brevlådan. Så när jag väl kom hem så var jag så frusen, men turerna gick bra båda dagarna och det är faktiskt kul att gå in några dagar att köra på posten, trevlig omväxling.

Annars har det vara ganska lugnt, beställde dock kurslitteraturen idag eller iaf största delen och det uppgick till en summa av nästan 2000 vilket inte alls var kul och då har jag fortfarande några hundra kronors kurslitteratur kvar att köpa men förhoppningsvis kan jag sälja vidare en del senare..

Ikväll kommer Ottossons på namnsdagsfika och senare ikväll blir det film så det verkar bli en mycket bra kväll:)


Kallt!!!

Man kan iaf inte säga att det inte är vinter ute, så KALLT ute idag så det är inte sant! Detta löstes dock med ett varmt bad på kvällen, nära två timmar bubbelbad med ljus och bra musik - så var hela jag varm igen. Men bara på korta sträckan in till oss så lyckades mitt hår frysa ja, ja- mesta värmen var dock kvar:)

Inte långt kvar på lovet, vrkar kunna bli en ganska full vår också då min distans kurs nu blivit halvtidskurs vilket har medfört att ett antal föreläsningar krockar, så det kan bli spännande..

Har också nu tillgång till min nya lägenhet även om jag inte kommer flytta in för än nästa helg!

och third times the charmed, i hope:)

RSS 2.0