galen tisdag & jobb onsdag

Så var det den galna tisdagen som startade kvart i fem iaf för mig, och jag och mor gav oss iväg med bilen mot Arlanda vid halv sex.. Jag försökte små sova på vägen men nerverna var helt i oordning:S vi körde raka vägen till arlanda och var där strax efter nio vilket gav lite extra tid, då vi tog en fika för mig blev det bara lite att dricka då jag inte riktigt kände mig på humör för något annat:/ Plus var dock den mottagna lönen som kom idag:)

Så klockan tio var det då intervju dags, som skedde i ett litet rum bakom butiken med en chef från sthlm och butikschefen för Arlanda, det blev en tjugo minuters intervju med en mängd frågor av olika slag, och tyvärr blev det nog en del tabbar och lite upprepning men jag tycker det gick helt ok för min första anställningsintervju, en erfarenhet rikare!

Sedan åkte vi till mitt rum på kantorsgatan och lasta ur mina grejer hemifrån, sen blev det IKEA. Där det blev lunch och storshopping, mycket möbler och en hel del smågrejer. Vilkt blev en hel del packande och bärande till bilen. Sedan passerade vi Elgiganten för att kassera in lite presntkort och lite eget, vilket innebar en platttv och cd+ en dvd för egen räkning. Sedan tillbaka och lastade ur allt, vilket blev en hel del tungt bärande. Sedan blev det tillbaka till IKEA för lite fika under tiden jag fantiserade om en slö morgondag då mamma upplyste mig om at jag ju skulle jobba, snacka om att totalt krascha mina önskedrömmar.. Sen införskaffade vi det sista prylarna plus soffan som tidigare inte fick plats och så även en tur förbi Biltema och sedan tillbaka till rummet igen och för avlatsning.

Sen hann vi med en timmes montering innan det var dags för mig att gå på franska intro och registrering, och efter det blev det bilen tillbaka hem till Dalarna, dit vi inte var tillbaka förrän 22.10

Idag blev det arbete i regn och dagen började med att jag slog igen en brevlåda över fingrarna och drog av nagelbandet, vilket blev lite kladdigt:/

Så nu äntligen hemma för en lugn stund, slöar jag och ser fram emot en ledig torsdag!

Slut på veckan...

Så var ännu en vecka slut, men en välfyld vecka:) I Torsdags åkte jag och Anna-Karin till Borlänge och sedan även Falun och även om det blev lite köpt, vi hamnade troligen i slutet av sommarrea och inga höstgrejer hade nästan kommit in, så var det en toppen dag. Mycket prat och skratt, och trevligt att bara spendera dagen med A-K spciellt eftersom vi båda börjar skolan igen och har då lite svårare att ses även om jag hoppas att det blir många tillfällen:)

På Fredagen blev det ihop plock till flytten på förmiddagen och sedan Kräftfiske vid Udden på kvällen, vilket blev i ösregn, dock kul ändå:) Vilket det på något sätt så gott som alltid är med kusinerna!

Lördag blev en ren återhätmingsdag förutom en kort tur till ludvika där jag bland annat bytte batterier i klockan.. Idag har också varit lugn, har packat ihop köksgrejer i boxar och har nu bara kläder kvar att packa imorgon, har även lyckas sammanställa en inköpslista till IKEA och övriga affärer och det den överraskande lång och obehagligt kostsam:/ tur at det är löning på tisdag!

Tisdag som för övrigt är dag D just nu, anställningsintervju och inflytting av grejer i rummet.. Får tack och lov skjuts av mamma hela vägen(Tack mor!) och sen blir det storhandling på IKEA..

Det som dock verkligen håller på ge mig härdsmälta är anställningsintervjun, jag skickade in CV på chans och räknade aldrig med något men nu när jag har en intervju vill jag verkligen ha det! Men det känns så himla osäkert jag har ingen aning vad jag ska vänta mig, har gått igenom mitt CV, deras hemsida och imorgon väntar en dust med trias troliga aställningsfrågor men kan inte hjälpa att känna att det kommer bli en total katastrof.. Håller tummarna så hårt att de nästan trillar av...

+ det så blir det första möttet med min franska grupp på kvällen, en skrämande händelserik dag, can´t wait:S 

G.I. Joe

Idag hände inte myckt på förmiddagen, gjorde upp lite lister och laner för vad jag behöver packa men annars inget, åkte sedan och hämtade lina vid bussen och återvände hem. Det blev sedan en promenad ner till Mellansjön och sedan en snabbtur i duschen och lite pizza innan jag tog bilen till stan, med ett kort stopp i finnsviken för livsviktig avlämning;)

I Ludvika träffade jag en nyklippt Malin(mkt snyggt) och sedan blev det bio, och då G.I. Joe vilket var ett förslag av malin efter som en viss Chaning Tatum spelade "huvudrollen". Tyckte den var helt klar sevärd, mkt action:) Det enda förvirrande var det faktum att ett kort klipp från A Lot Like Love smög sig in mitt i filmen....

Så nu blir det lite relax och sedan sängen oc imorgon väntar en tur till Borlänge med A-K

Sitter nu går igenom CV och personligt brev jag skickade till Pocketshop för att se vad jag egentligen skrev:)

En lugn dag med överraskning

Idag blev en verkligen lugn dag med lång sovmorgon:) vilket sedan följdes av fortsatt lugn dag med lite små plock och planering för flytt men även omsparning av gamla VHS till DVD innan de går sönder, framåt kvällen har jag även tagit ett långt varmt bad:) Vilket jag alltid tycker att precis man går i varm vattnet känns som man inte varit riktigt varm på länge och sedan när man går uåå lämnar en känsla av skön mjuk och trötthet..

Dagens överraskning kom när jag sent omsider slog på mobilen, då fanns nämligen en meddelande på mobilsvare från Pocketshop tim vikarie pol på Arlanda, när jag sedan ringde upp så visade det sig att jag har fått chans till en anställningsintervju nästa vecka, vilket känns jättekul och en aning nervöst.. första anställningsintervjun:S men jag hoppas verkligen att det går bra, det vore ett kul extra arbete:) Så jag håller tummarna:)

Nu sitte jag här i höstmörkret och lyssnar på åskan och läser, och dagens bok är Shakespears Romeo och Julia

Söndag

Igår blev verkligen en filmeftermiddag:) Malin kom strax före två och sedan var det film större delen av tiden fram till elva, vi gjorde också lite catching up, ch som vanligt hade vi allt för mycket gott att äta och hur vi än åt verkar vi aldrig nå skålbottnarna... Hur som helst var det en riktig toppen eftermiddag!

Idag var det en lugn morgon och sedan har dagen varit lite stargate och mestadels städning och då främst en genomgång ch ordning av garderoben vilket behövdes

prisa gud här kommer skatteåterbäringen

Är nu hemma efter en toppen resa till göteborg, där hann vi med ett stopp på västkusten, lite shopping i göteborg och då främst i nordstan, lite minigolf(vilket gick totalt värdelöst) och sen en tur till liseberg. vilket jag tyckte var högpunkten, jag och lina hann med, trots mycket köande, balder, kanonen, flom ride, uppsvinget, höjdsskräck och lisebergs banan. Den klara favoriten var kanonen (0-75km/h på 2 s :D) och vi lyckade även vinna en stor toblerone!

Nu håller jag på med städning och sedan kommer malin för en eftermiddag med film, vilket ska bli otroligt kul då vi inte setts på ett tag!


PÅ tal om annat positivt fick jag min skatteåterbäring denna vecka, det blev hela 441 kr tillbaka, vilket känns som en mycket positiv bonus:)


Ledighet och breakdown!

Så nu har jag arbetat av sista arbetsveckan, så skönt, bara så otroligt SKÖNT!!! sista vecka har verkligen gått på reservkraft och får nu äntligen tid att återghämta mig och ladda batterierna:) I tisdags fick vi besök från uppsala och ylva och axel var här till torsdag morgon, vilket var kul även om jag inte hann träffa dem allt för mycket då jag arbetade... Hann dock med några omgångar stjärna och det gick väl inte direkt toppen för mig, placerade mig i nedre delen av tabellen hela tiden, för er som inte vet så är stjärna ett kortspel bestående av flera olika omgångar spel där man ska få så lite poäng som möjligt:)

Torsdag eftermiddag bestämde jag mig för att cykla hem från bussen(nyhammar) vilket inte gick allt för bra av många orsaker:
1. har inte tränat på ett tag
2. var väldigt varmt
3. hade ätit och druckit alldeles för lite (ifråga om drcka händer det ganska ofta på sommaren:S)
Vilket ledde till rejäll vätskebrist när jag väl kom hem, men med lite envishet tog jag mig iaf upp för alla kullbackarna:)
Tömde dock helt energin och blev lite väl yr/darrig och kunde knapt för flyta mig utan att nästa trilla i backen, detta har dessutom suttit i till fram i dag då det nästan har gått över även om jag lyckads få i mig lite för lite dricka idag också, är verkligen inte så bra på värme...

I fredags verkade det bli en mycket lugn arbetsdag med lte post ända fram till att jag skulle åka då det visade att jag skulle ha med tre jätte paket ut, suck, dessa bar jag ut, lastade och körde iväg med men kunde inte dela ut då mottagaren tydligen var i norge, vilket innebar lasta ur dem och krångla in dem till företagcenter..

Efter arbetet samlades mi familia och mina kusiners familj hos dem och tog sedan bilarna till värmland där vi övernattade och idag begav oss till Rannsätter antikmarkand vilket var en mkt rolig helg som det ofta blir när vi är med dem och det blir väl snart kräftfiske med dem:)

Spenderar nu kvällen med att försöka återställa vätskebalansen med vatten( och choklad) men har egentligen inga större förhoppningar:/ är inte så bra på att dricka tilräckligt som jag antagligen redan sagt, men det brukar gå ändå:)

Imorgon blir det höintagning, några ordentliga hässjor(eller hur det nu stavas) och nästa vecka blir det göteborg, liseberg och även lte västkusten verkar det som:)

RSS 2.0