jag drömmer om en jul hemma...

Helgen som var var helt enkelt underbar, för det första finns det snö hemma! underbar snö och nästan 4dm av det också:) å så underbart håller tummarna att allt ska vara kvar till jul.. Hursom helst fredag eftermiddag tog jag tåget hem och hämtades i borlänge för att sedan ha en helkväll med övernattning hemma hos oss med underbaar kusiner.. det blev mycket gott, mycket film och mycket skratt och flum specielllt när alla började bli övertrötta:) en av kvällens bästa ar iaf Wall-E så underbar, och då speciellt MOP.. om ni inte har sett den har ni missat något..

Vaknade på luciamorgon men eftersom det blicit ens en kväll missade vi lucia på tv. jag och tove chokväcktes dock av lina och mys höga, falsksångs variant av sankta lucia.. vem gör så mot två morgontrötta männsikor? Nåja vii hade en lugn morgon med lite spel och lite melodikryss, tradition i släkten, och sedan blev dt namnsdagsfirande med ännu mer godsaker och gud vad jag åt:)

Efter det blev det en lugn efetrmiddag med plugg och sedan hade jag och lina myskväll med lussekattsbak, piroger och lite julfilm:)

Söndagen blev sovmorgon och sedan läxor men också granjakt till syster och lite julpyssel.. Granletanet visade sig bli rejäll träning då det innebar pulsande i 4dm snö till att börja medd... för när vi inte hitta någon gran på första stället tog vi skoter(finns inget härligare på vintern, jag bara älskar det) längs en skogsväg vilket innebar en del huggning då det låg träd över vägen och efetr som vi  har en skogsskoter så är en även ganska bänglig att köra vilket blir lite träning det med me så underbart kul.. efetr lite mer pulsning och källtring och halkning på alla fyra uppför en brant sluttning och lite till pulsning så hittade vi äntligen en som fick godkänt.. Hurra.. Det var det barar jobbet att hugga den och bära den genom buskaget ner från toppen, typ, av Storberget och Skotern.. kan bara säga.. puh.. väl där fick lina sitta baklänges och hålla i granen hela vägen hem vilket fick gå i låg fart och längs en krånglig väg.. men det var ändå en rolig tur  med syster.
Sen blev det lite mer julpyssel, läxor men även adventsmys(Tredje Advent!)

Sedan tog jag imorse åter tåget till uppsala men den sista turen för iår för på fredag kommer familjen och hämtar mig!!! så skönt.. lägntar efetr en vit mysig jul hemma!! Det som kom idag och inte var alltför trevligt var en ganska omfattande träningsvärk från gårdagens aktivitter .. ajaaj

nu sitter jag baar och försöker ta mig i kragen och ordna upp morgondagens seminariefrågor... för att sedan komma igåång med toves julklapp på allvar..


En ny dag men fortfarande twilight...

Så nu var det ett tag sen igen.. sorry men men det är så det blir när det är mycket annat.. Så igår var en helt vanlig dag, en föreläsning (ntroduktion internationell politik), lite simning, städning men sedan på kväll kom en riktig höjdpunkt.. Jag var till Filmstaden och såg Twilight och kan bara konstatera att det är en av de allra bästa filmer jag någonsin sätt den var helt igenom fantastisk. Den stannade kvar hela kvällen igår och ännu idag kan jag inte få den ur huvudet.. Så himla underbar.. En fantastisk film livar upp vardagen som inget annat!

Idag har också varit en ganska vanlig dag, tog det lugnt på fm och hade sedan föreläsning.Efter föreeläsning följdes jag, Angeliqa och jenny ner på stan. Där Angeliqa åkte för at hämta ut linser och jag och Jenny letade efer en tröja till hennas kille i present.. Det började uruselt och absolut ing abra kom i vår väg men sedan så var den bara där så mission accomplished!

Ikväll blir det läsning och imorgon går tåget hemmåt igen:) Där överattning med kusinerna väntar och fortsatt inspelning av CC...

Nu får det bära eller brista!

Efter att ha gått igenom allt material de senatse dagarna, sammanfattning av litteratur, läsning av ej sammanfattad litteratur, föreläsningsanteckningar, seminarieuppgiftre, pm och gamla tentor känns det inte som det finns så mycket att göra inför morgondagenstenta.. så nu kl:21:00 har jag kommit till slutsatsen låt det bära eller brista satsar istället på en timmes avslappning innan det blir tidig läggning vid tio allt för att vara pigg till morgonsdagens tidiga fem timmar långa tenta... wish me luc because there is no going back now!!!

På väg mot botten väggen eller vad man säger...

Är helt slutkörd, så helt färdig med allt.. Har varit en sådan himla intenstuv takt i skolan som kulminerar i morgon med jätte tentan på 10,5 hp, vilket är två månaders heltidsstudier.. vill bara ha det över men är samidigt helt livrädd att jag ska köra och fortfarande ha det hängande över mig.. hursomhelst efetr imorgon är det över och jag kan slappna av igen, då blir det sovmorgnar och total njutning av julen!!!!

men tills dess väntar ännu en tuff dag med mina böcker och sedan en pressad tenta på 5h... men men bara jag håller ihop tills dess så går det vägen:P I hope!!!

och A-K vi måste verkligen hinna träffas under "lovet" förstår vad du menar:)

PM, Spakryssning och Första advent

Ja nu var det ett tag sen jag skrev och det har hänt både mycket och lite;) Jag har hunnit gjort ganska mycket men ändå ganska lte med all tid jag haft..

PM är klart och vi håller just nu på att förberedda oss inför PMoppositionen, detta gjorde det möjligt för en lång helg hemma som började i tisdags med magnus carlsson julkonsert i grangärde kyrka, hur fint och mysigt som helst och bra musik.. efter det har jag ´tillsammans med familjen varit på en underbar spakryssning till nådendal och dess spa hotell.. kunde inte varit bättre.. bad, behandlingar, mys och mat hela dagen:)

Sen hann vi hem lagom för att baka lussekatter och pepparkakor och fura första advent.. finns det något mysigare än jul hemma....

Har dock inte hunnir med i närheten av så mycket tenta plugg som jag velat och den närmare sig med storm steg nu, om en vecka är den redan över.... paniken växer för varje dag..

så med det sagt ska jag fortsättta plugga

Tack och God natt!!

RSS 2.0