en dag till tenta

Så då var det tenta imorgon, ska förbereda mig med gamla tentor och lite läsning där det finns luckor under dagen och sedan en lugn kväll med NCIS:) Tyvärr ingen twilight dock då jag sände den till fel adress:C men det blir att fira med den när tentan är slut istället:)

Var på det Boat that Rocked(gratis :) tack vare medlemspoäng) ochh den var en lättsam underhållning, ingen klockrenfilm men den hade en hel del ljusglimtar som verkligen var underhållande..

Så time to studie!

two days to go

Bara två dagar kvar till tentan:S
 
Satt med Angeliqa uppe vid ekonomikum över 4 timmar och gick igenom gamla tentor och när jag gick där ifrån kändes det faktiskt som det hade fastnat ganska bra, ska dock läsa vissa delar igen och även göra resterande tentor imorgon och då räkna poäng för att se hur det verkar gå..

Läste sedan lite och åt när jag kom hem, och fick hjälp av maria att fixa kedjan, Tack!

helg

Efter en relativt lugn dag på jobbet igår och sedan en latkväll( med bla.a Hitta Nemo med Lina, en så helt klockren film) är det idag dags att ta i med hårdhandskarna med tenta plugget.. puh, det är ganska skönt att det är mycket av de tidigare mikroekonomin som ligger i botten det gör det lite lättare.. men det är mycket som fortfarande måste in i huvudet..

Dock blir det lite break med bio med Malin ikväll, men det kan behövas om jag lyckas fylla resten av dagen med plugg..

Dessutom ska jag försöka få min deklartion gjord, ibland är det riktigt tråkigt att bli vuxen:)


Sista föreläsning och mer jobb

Efter sista föreläsning för denna kurs blev avklarad idag, skönt, nu måste jag dock bara se till att allt fastnar tills på onsdag, håller tummarna och ska försöka plugga så mycket det går under de närmaste dagarna.
Imorgon blir det dock arbete igen, dock ingen reklam jippie!!:) faktsikt ganska kul som arbete, ger lite löning och att åka runt i en bil och lyssna på mucik är inte helt fel..

Resten av helgen blir plugg med undantag från lördag kväll då det nog blir bio med Malin, antagligen Boat that rocked:)

Sen mer plugg och tillbaka för slutspurt plugg i Uppsala på måndag, då bland annat med plugg tillsammans med Angeliqa och ev. jenny och några andra

Plötslig förändring av schema

Efter en lung start på dagen med föreläsning, så kom det ett litet röstmeddelande som krävde hastig förändring av schema! Lena ringde nämligen och undrade om jag ville jobba imorgon, har inget imorgon och efter snabb huvudräkning kunde jag komma fram till att jag def. tjänar på att jobba imorgon, så efter koll hemma att det var ok med skjuts och så så tackade jag ja.. och måste nu strax kuta iväg till tåget.. med andra ord blir det plugg på tåget:) men det ordnar sig!

Hopaps ni andra har det mindre stressigt!


Måndagkväll

Så var veckans första dag över, blev en del plugg (2,5kapitel och 5 räkneuppgifter) men inte så mycket jag hoppats.. var helt slut i huvudet, fattar inte.. så jag rensade med en tur till sf och kan bara tycka att det var värt det.. filmen var faktiskt riktigt bra och jag lämnade biografen men en härlig känsla:)

men eftersom huvudvärken smugit på mig så blir det nu tidig kväll och några nya the hills avsnitt(corny i know) och sedan sängen.. men detta måste jag hinna innan fredag:

*Läsa klart de 5 sista kapitlena och sedan börja om igen
*Gå igenom anteckningar och renskriv
*Gör klart räkneövningar
*Börja på gamla tentor
*simma(om jag är frisk)
*göra matlåda
*hitta garn

men för nu.. tidig kväll, så Godnatt sov gott allihop därute!!!

v.17

Så startar ännu en vecka, och denna veckan kräver att jag fookuserar och pluggar ordentligt inför nästa veckas tenta.. suck.. vill bara skippa fram tiden

Dagen en så länge har varit seg, lite plugg(för lite) ordningsplock i lägenhet, handling men nu ska jag försöka ta mig i kragen och få lite gjort..
.. för om jag pluggar duktigt nu hela eftermiddagen blir det bio senare ikväll:)

Utmaning

Utmanad av A-K så då är det bara att göra sitt bästa;)

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som hon/han gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Lycka till!!


1. Vad heter du? Maria
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Måla
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Måns
5. Yrke : Målare
6. Färg : Marinblå
7. Klädesplagg: Mantel;)??
8. Mat: Mos
9. Sak i badrummet: Mousse
10. Plats / Stad:  Maldiverna
11. En orsak att vara sen: Magsjuka:S
12. Något man skriker:
13. Film: Monsters vs. Aliens
14. Något man dricker: Mojito
15. Band: Melody Club
16: Ett djur: Markatt
17. Gatunamn: Mårtensgårdsgränd
18. Bil: Mazerattii
19. Sång: May it be an eening star
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Monopol

Jag utmanar: Lina och trots att A-K redan gjort det Lisa ochCamilla

en lugn dag

Idag har varit ganska lat, med en sen start.. uppgång efter halv 11.. sedan kom dagens ansträngning, ca 2timmars risdragning vilket gav lite all-a-round träning för kroppen och det känns som ryggen kommer vara lite öm imorgon:S väll hemma blev det mat och istället för en gång tur blev det kakbak och träning uppskjuten till imorgon (bort räknat ris dragning) sen blev det lite lugnt med blandade avsnitt av förhäxad..  vilket efter en långdusch nu blev utbyt mot lite film med syster:) Morgondagen verkar också som det kommer bli en bra dag och påskafton=påskgodis:)


Oh yes!

Börjar med det fantastiska:) idag kom tenta resultaten från makro/mikro vårens stora kurs på 15hp och jag KLARADE det!!!!! efter veckor av noja och oro för denna tenta (spec. då omentan var på min pappas 50års fest) så blev det glädje rop och glädjedans: Detta gör att hela påsken känns som dagar av glädje.. Yes! Yes! Yes! Lyckan har inga gränser just nu:)

"påskuppehåll"

nu när jag hamnat på universtet finns ju inte längre något påsklov men lyckligtvis har vi 11dagars ledighet nu och det är så härligt, har lite att läsa men inte mycket, skolrelaterat iaf;) Har under de senaste 3 dagarna tagit mig igenom de tre sista böckerna i twilight serien, new moon, eclipse och breaking dawn, förra veckan var det twilight men nu har det blivit intensivläsning då jag verkligen tyckt om böckerna.. De drar in i historien vlket gör att jag från och till blivit väldigt frustered med Bella(huvudkaraktären), favoritenpersonen i boken var utan tvekan Cullen familjen men främst Edward:) Har ni inte läst böckerna är det en stark rekommendation och som jag tycker så ska ni äsa dem i orginalspråk alltså engelska, personligen tycker engelskan gör berttelsen mer rättvis;)

Så nu under ledigheten är jag hemma och en så länge har det varit lugnt, mycket läsning men även nästan en heldag nere vid sjön i solen med kusinerna:) dssutom en skoter tur, troligen åretssista:( idag har det blivit lite skytte, läsning och ser ut att bli en lugn kväll..

Positivt denna veckan är at jag fått fyra veckors sommarjobb på Posten:) och även två arbetsdagar veckan efter post:)
Veckans Negativa: Fortfarande oroligt väntande på tentaresultatet, tror mer och mer att det inte gick vägen:(

RSS 2.0