Vad tiden går fort

Gcik typ upp för mog på riktigt att jag faktiskt snart är klar med min examen och att jag tagit mig igenom tre hela år i Uppsala känns helt sjukt, har varit både roliga coh jobbigt från och till men allra mest bra. Uppsala kommer alltid var en toppen stad med många bra minnen!
Idag kunde jag med lättnad kryssa av en kurs, vi hade genomgång av tentan, ren formalitet, idag och fick tillbaka dem och jag klarade kursen - check! Inte allt för jobbig och faktiskt rätt lätt förtjänta poäng tillskillnad från mardröms teorikursen vi har nu.. Den kommer aldrig gå vägen, assvår och ingen motivation till att plugga, ingen bra kombi. Men jag har en och en helv vecka typ på mig att föröska fixa problemet. Ska göra mitt bästa men tvivlar starkt på resultatet...
Men har iaf en massa roliga helger att se fram emot:) Massa kalas, inte för att det är direkt ovanligt för mars i min lilla släkt;)
Bara jag kommer förbi denna tenta, vilket är ett stort bara, så blir det sedan C-uppsats för hela slanten och sen är jag klar.. Jag kan konstatera att det är grymt skönt att veta att jag har både jobb och boende fixat även när skolan är över iaf för en tid, sådan lättnad. har dessutom lyckats blivit med bil snart iaf, eftersom jag behöver då det är en bit till jobbet. är lite läskigt vad bra det flyter på just nu, väntar bara på gropen..
Bäst att njuta medans det vara:)
Kan knappt fatta att det snart redan gått tre år!

mid-disk

Så jag är i mitten av diskande men har lite paus för att kolla skidor der ser bra ut för sverige just nu och norge har ett bra läge, nsyggt att ta ikapp det rönning men det är bara andra sträckan än men håller tummarna. Ultimata vore guld Northug och silver till Sverige:) Tidigare idag var rätt seg startad sovmorgon och lite av super schweiziska nöt choklad jag fick av pappa! snart slut:'(. dåligt var också att jag lyckats på något sätt choklad smulat på mitt vita linne som låg på min väska, suck! men handtvättade det och verkar som fläckarna är borta...
Sen har det blivit lite tv och webb-tv men också en hel del hemtenta och den börjar faktiskt ta form har klarat all syntax och har alla outputsen och börjar få ihop diskussionen, och det mesta är faktiskt gjort om jag bara lägger på ett kål blir jag nog klar idag och kan små pilla i helgen och skicka inpå söndag. Det hjälper också att jag, jenny och johanna håller diskussionen igång via mobil, msn, hotmail och facebook:)
Ser också möjligen ut som en kryssning kan bli av senare i vår:)
Nu tillbaka til tenta, skidor och disk!

Hemtent, dålig ursäkt men så är det..

Så nu har det varit dåligt ett tag igen men skolan har varit tokig och jag har varit död när jag väl släppat mg hem, och helgerna ja då har jag velat tänka på annat:)
Men recap, Svenska Rallyt-helt otroligt iår igen - no suprise there:)
och sen ja tiden har flutit på rätt fort, avverkade februari alldelse för fort tyckte det var gott om tid till hemtenta i datakursen och till att få in alla teorier till teoritentan. men nu är dte inlämning på måndag på hemtentan och bara två veckor kvar till tenta, hrregud vet inte hur det här ska funka...
En riktig guldklimpsdag var dock våran sena alla hjärtans, där kan man tala om perfekt kväll och den behövde jag verkligen! Jag har verkligen hittat en guldklimp att behålla:)
... och just ja har fått en provanställning till ett vikariat:)
en liten uppdat. iaf lovar att försöka uppdatera lite bättre ifortsättningen!
Nu tillbaka till hemtenta, så älskar SAS, syntax och GENMOD för den som är lyckligt ovetande vad detta är så kan jag berätta att det är dataprogram och programmering av data och detta ska vi göra en hemtenta på med hjälp av en halkass handbok på internet! Visst datorer är bra till allt möjligt men utöver internet, office och vissa basics så kan jag konstatera att jag är totalt data handikappad, helt värdelös helt enkelt. Lite som en elefant i en glassaffär.. Tur att jag har en pojkvän som kunde fixa datorn när den var på väg att då, för jag skulle inte ens ha kunnat erbjuda första hjälpen!
over and out i tenta tider

RSS 2.0