9 kvar

Så efter en händelserik helg är det dags att arbeta igen vilket innebär 9:e tidiga väckningar kvar... Men tillbaka till helgen, fredagkväll bar det av till a-k för lite uppladdning för lördagens classic lady i leksand, med väckning halv fem på morgonen för att komma i tidsenliga kläder och frisyrer, vilket jag fick låna av a-k. Fick också hjälp med håruppsättningn:)

Dagen blev otroligt kul trots det dåliga vädret och det var en rolig blandning av uppgifter vilket tilslut gav en nionde plats vilket jag är myckt nöjd med:D

När jag sedan kom hem på lördag var katie och ove här. Söndag blev det återigen relativt tidig start för Dan Andersson arrangeman i Kullen Bystuga, där jag och Tove som vanligt stod i serverngen, även här var vädret dåligt och snacka om att vi var kalla när dagen var slut. vi hade dock kul och jag och Tove hade mkt givande diskussioner om Atlantis nu när jag kommit igenom alla:) och vi tycker lika om det mesta:) Vi delar verkligen kärleken till denna serie, synd bara att det endast blev fem säsonger men vi håller tummarna för att lång filmen blir av:)

Med denna helg så blev det inte så mkt vila så i dag kör jag slöeftermiddag med lite glass och samlar styrka gör resten av veckan..

Over and out

Update

Som vanligt flyger tiden förbi och det blir dåligt med bloggande, sorry: det ska bli bättre. Har dock inte hänt mycket kul har mest arbetat och arbetet lite mer... Själva arbete går nu lite mer på rutin och börjar verkligen sätta sig, ovana lyft och sysslor ger dock lite trött rygg men det som verkligen tar på mig är de tidga väckningen.. 5 på morgonen är inte ok i längden, det är ren tortyr speciellt för morgontrötta som jag:/ Att vakna och gå upp känns numera som att precis ha landat efter ett fall från sjunde våningen och sedan när första chocken lagt sig blir hela hjärnan helt enkelt mos och allt bara så tröttsamt.. blev lite gnäll, men ni läser frivilligt och här får jag skriva om vad jag vill;)

Är nu halvägs igenom min femte arbetsvecka vilket ger bara två och en halv kvar till lov! och att få sova ut på morgonen:)
Nyhet och inslag på mina trötta eftermiddagar efter arbete är Stargate Atlantis, som Tove nu helt smittat ner mig och jag är fast...

Finns nog en del trevligheter att se fram emot, närmast fredag, lördag då det blir äventyr med anna-karin:) närmare bestämmt övernattning och sedan en tur till rättvik för ladies classic, vilket ska bli riktigt kul även om jag inte har en aning om vad som händer. Så det är det som tar mig igenom denna vecka!

Förhoppningsvis blir det snart ett nytt inlägg...

3/5 av 1/5

Nu har jag klarat av 3 dagar på den första veckan av fem..Arbetet är helt ok kan absolut inte klaga, för det är ganska kul:) Arbetsdagarna är dessutom lite kortare nu under sommaren då det är mindre post, saknar dock ledigheten och speciellt sovmorgnarna! Är en riktig morgontrött person och att starta dagen kl 5 är ingen hit, vilket gör de första timmarna en plåga..

Ser därför fram emot en helg av många timmar sömn:) på fredag har jag även bio och fika med a-k att se fram emot och det är alltid kul att träffa henne nu när möjligheten finns:)
Så veckans två återstående dagar borde gå fort, dessutom är ju inte vädret så att att lov saknaden blir allt för stor eftersom det är bara regn regn regn just nu.. detta inebär dock lite mysiga hemmakvällar inne

14:e plats!

Så igår var det veteranbilsrally och det blev verkligen en toppen dag och hela turen var jättekul även om en del frågor var svåra så gick utmaningarna bra iår, vilket till slut gjorde att vi hamnade på 14:e plats!!! Vlket till och med gav oss en pokal:)

Efter det följde en lugn kväll och helgen verkar fortsättaså innan en femveckors arbetsperiod tar vid på måndag

Slåtter klart för nu!

Denna vecka var jag ledig, så underbart och vädret har varit toppen- högsommar väder:) men det blev inte mycket lugn och ro då denna vecka och det fina vädret innebar slåtter, vilket är det samma som massa arbete ute i gasande sol med hö som kliar.. men det har gått relativt fort och bra iår.. har dock ett antal sår och utslag på benen efter hötramp men ge det några dagar så försvinner det:) Veckan har också bestått av mycket bad vilket har varit väldigt skönt då vatttnet är perfekt nu, älskar bara Norrsjön under sommaren.

I helgen blir det veteranbilsrally med kusinerna oh systre vilket ska bli riktigt kul, hoppas på bättre placering än förra året dock..

Såg ett tag ut som det kunde ha blivit en lite tur med a-k i augusti men tyvärr blv det inte så, kankse vi kan göra det i höst eller hitta på något annat i stället?

Efter denna väntar sedan 5 veckors arbete, pust men pengarna är välkomna

RSS 2.0