UPDATE

Woops, nu har det visst gått ett tag men jag har fått sommarledigt och det har hänt så mycket roligare än att blogga men här kommer en liten update! Jag kunde gå min syster student en mycket rolig dag med fint väder god mat och bra sällskap, kvällen avslutades sedan med utgång och jag kunde inte ha önskat en bättre start på sommaren!

Detta följdes av en rätt lugn helg innan det var dags att åka till PARIS, fantasiska Paris! det var en helt fantastistk vecka, vi bodde i lägenhet med utsikt över Seine coh Effieltornet och större delen av Paris helt fantastiskt!

Det blev en hel del promenad rund Paris och en hel del gott att äta och bara en helt fantastisk resa! För att inte tala om att få flyga igen, helt fantastisk- vem älskar inte start och landning!

och nu kan jag njuta av lite ledighet hemma, och försöka träna lite möjligtvis.. Spenderade gårdagen med att total städa mitt rum vilket det var i desperat behov av! Sedan en avslutades dagen med en mycket trevlig kväll på stan, och idag blir det fika på stan igen:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0