Oh the bittersweet last day

.. eller inte så men lite iallafall

Så efter några fantastiska veckor så är det nu min sista hela dag i Uppsala innan det bär av hem över sommaren, kanske blir något helg besök men annars återvänder jag nog inte förrän fram till hösten. ska bli skönt och kul att få lite lång tid hemma att bara njuta av och ta det lugnt. men saken är den att jag faktiskt kommer sakna uppsala, underbara uppsala och min lilla lägenhet. Känns konstigt att gå härifrån imorgon och inte snart komma tillbaka, det är inte som mina förra uppsala adresser ett ställe jag bara bor och spenderar tid i det har verkligen blivit mitt eget lilla hörn av världen:)

Så idag har jag njutit och plockat ihop. Blev sovmorgon och lite soduku och lugn morgon, innan det blev en cykeltu i det underbara vädret och en tur på stan. Där det faktiskt blev ett par converse:) Blev även färska jordgubbar för att kunna avsluta med lite firande innan jag lämnar uppsala, mycket god var det och avnjöts till kvällens NCIS. Har dock även packat ihop det sista och trots att mamma var här och hämtade det mesta förra veckan så blev det två väskor. Har även tvättat och diskat och plockat ihop så jag lämnar lägenheten i topp skick! Ska nu bara rensa kylskåpet av det jag inte lyckats äta upp och bära ut sopporna när jag går imorgon..

Men känner på mig att det kommer bli en fantastik sommar!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag hoppas verkligen att du far en underbar sommar trotts att jag inte ar dar. Hoppas ocksa att du hade en fantasktisk vecka i Paris.

Kram

2010-06-14 @ 03:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0