Time to get serious

Ok nu börjar det på riktigt idag har vi kört igenom en Calculus klass som jag faktiskt hängde med rätt bra på men man kan säga att hela klassen som är typ mest utbytesstudenter från Kina blev rätt överraskade när läraren började med att säga "please Shut Up!". Ganska komiskt men det fick effekt vill jag lova. Sen blev det lite plugg med Johanna men det gick rätt segt, det blev dock kort eftersom vi skulle hinna aktivera våra kort på instutitionen och slänga i oss lite lunch. Så här tidigt på terminen är det trevligt när alla mikrovågsugnar fortfarande funkar:) och prata lite sommarminnen, inte lite avundsjuk på Johannas dyktur på Kreta jag menar bara wow! och tydligen hade det varit ögongodis till instruktörer!

Sedan var det dags för dagens föreläsning och till stor fattade jag-inte mycket. Herregud! vad jag behöver börja plugga:O kände mih lite IQ fiskmås därför känns det skönt att jag ska möta upp med Johanna och troligen Anton och Niklas och plugga några timmar innan föreläsningen imorgon.
Var sen riktigt flitig slog följe med Johanna ner på stan, där jag införskaffade kurslitteraturen, 700kr fattigare bara så där men det var även tur för det var sista boken som fanns på LundeQ, blev även en tur in på VILA var så längesen men kan bara konstatera den affären är livsfarlig... Borde hålla mig borta...
Sen släppade jag mig till Nautilus dr det också blev dyrt då jag köpte ett årskort på badet och vips var jag några tusem fattigare.. men jag kom iväg och simmade och det var riktigt skönt, nu kommer forhoppningsvis den snåla delen av mig se till att jag kommer iväg:) Kan man hoppas, fingers crossed:)
Sen har det varit en lugn eftermiddag då jag jobbat på att få ordning i lägenheten iegn och sen matlagning och fortatet med Lina, mys:)
Imorgon blir det plugg, plugg, plugg men efter föreläsningen blir det en tur till IKEA med Johanna:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0