vad som visade sig bli en kväll av lycka..

Så ännu en dag och det är torsdag redan, dagen började minst sagt segt då jag drog ut på tiden att gå upp nästan 40 minuter vilket innebar att jag precis hann till föreläsningen men jag var i tid med 5 minuter till god! Vad som inte var så bra att cykelbakdäcket hade börjat tappa luft igen:(

Satt igenom föreläsning och efter det gick jag och Jenny upp till datalabbet för att bli klara med minitabinlämningsuppgiften så vi slapp ha den över helgen, jag hade bara lite kvar och efter att jag var klar fick jenny ta mitt c-lösenord för att göra klart sitt, då hon inte fått sitt..

Efter det begav jag mig ner på stan för att skaffa en ny hårpinne, lyckades bryta av min igår kväll:( och det blev en inte riktigt lika bra men får försöka fixa till den gamla när jag åker hem över helgen, jag hoppas det bara är så enkelt som att slipa till den lite. Olyckan var dock att cykel är total punkterad IGEN och på bakdäcket som vanligt, vad är det fr fel på den iegentligen det är som backdäcket har något hadikapp och bara måste paja slangen hela tiden, det här är tror jag sjunde punkteringen jag har på den här cykeln på bakhjulet.. Jag pumpade upp den för att se om det inte bara läckte och gick tillbaka till kantor vilket tar en halvtimme typ i jämförelse med de tio minuter det tar på cykel, det var ju tack och lov fint väder.. Jag har för att inte helt ge upp på mitt hopplösa bakhjul en ny teori om att det är clas ohlsons slangar det är fel på och inte min cykel, så jag gick in på hjulhuset som är specialiserade på cyklar och där man fick hjälp över disk med slangarna och fick en 26x1,5 till min cykel, den var dock tyvärr dubbelt så dyr som clas olle slangen.. de hade även reparation men det blir på över 200 kr så om min cykel fortsätter att punktera sig själv kommer det till slut bli så att cykel hamnar på reparation trots kostanderna. Tidigare när jag bodde hos maria funkade det att gå men när jag bor en bit längre bort nu känns cykel nödvändig..

Så jag gick hem och började krångla med slangbytet och det var faktiskt en skillnad jag märkte med denna nya slang och alla clas olhson slangarna, den här passade precis till skillnad från de tidigare som varit en aning för stora så nu när jag lyckads bytt och pumpat upp däck så har jag stora förhoppningar att det nu kommer hålla, peppar peppar ta i trä.. om cykel punkar på väg till föreäsningen imorgon blir jag tokig och risken är stor att jag bara lämnar den i en buske..

Nåja tillbaka till ämnet, efter jag fixat detta blev det lunch och sedan en långsittare med övningar til kapitlet som jag ännu inte hade och som jag behövde få in innan jag gav mig in på första försöket på duggan som nu finns ut, efter att totalt ha kört fast på standaravvikelse formlen på en uppgift så fick jag tillslut ringa min matematiska far för jag kunde bara inte hitta vad jag gjort fel och efter vissa diskutioner så lyckades jag få hjälp att inse vad som gått galet(tack pappa!) efter det bestämde jag mig trots att jag hade en del uppgifter kvar att jag skulle ge mig i tur med duggan och det blev en stund tänkande, det var dock fri tid och hemma på datorn och jag kunde använda böcker men det underlättar inte räknadet så hemskt mycket, vi har tre försök och man måste ha 8/10 för att klara så det var helt ofattbart skönt när resulatat på försök visade 100%, jag vet det är bara en hemdugga men iaf, det var första kunksapstestet för iår och det känns bara så bra.. Nu kan jag lämna in minitab uppgiften imorgon och duggan är godkänd och får då en relativt fri helg, bara franska och lite uppgifter att göra:)

Efter att ha gjort klart minitab, fixat cykel med hopp om att alla problem är över, gjort uppgifter och klarat duggan har gjort att jag nu känner mig riktigt lycklig, så jag detta firar jag nu med en latte(alldeles perfekt) och en crossiant(himmelsk) tittar lite på ett förhäxad(och känner igen vad bra det är!) och sedan lite idol, detta i min egen soffa, ibland blir livet inte bättre än så. Det känns så fantastiskt då man kan hitta de små ögonblicken av perfektion i vardagen då och då. Det känns bra att veta att jag själv kan skapa dessa stunder ensam, visst det är oftas roligare med andra men det känns underbart att veta att jag faktiskt inte bara klarar mig ensam utan då och då verkligen kan njuta av det. Det ger mig hopp att jag bit för bit hittar min egen plats och väg genom livet och det känns så otroligt bra att veta:)

Det gäller bara att snart hitta svaret på vilken av de fem inriktningarna jag ska välja då detta närmar sig från början var jag säker på att Neken gick bort och även statistik men efter att ha läst kurserna så väger alla ungefär lika, fördelen med statistik är att det är den som med största sannolikhet ger jobb, men det är även den kurs minst väljer.. hmm.. måste verkligen fundera på det:/

Så funderar på att försöka vara riktigt duktig imorgon och försöka stick aiväg och simma innan förelsäningen, hinner tyvärr inte efter för då tar jag tåget hem till underbara Fröjdberget! men föreläsningen börjar nio vilket innebär att om jag ska slippa stressa så måste jag i princip var vid nautilus när de öppnar halv sju vilket innebär att jag måste gå strax före sex och jag är verkligen ingen morgonmänniska:/ men det lutar med att jag gör ett försök så det är bara att se om jag kommer upp eller inte, stay tuned for the answer;)

Det blev visst ett långt inlägg idag kanske kan väga upp bristen på tidigare:) Nu ska jag återgå till min lilla mysbubbla!

A bientôt 

Kommentarer
Postat av: Malin

va roligt att allt går bra för dig, hoppas verkligen att ditt cykeldäck kommer att hålla men man måste ändå säga att den ger dig något att göra, haha.. ska du vara hemma hela helgen? ska vi träffas? jag ska på bröllop på Lördag men jag kan vara din hela Söndagen om du har lust?! ;)

ha det så bra, Malin

2009-09-11 @ 13:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0