Slut på veckan...

Så var ännu en vecka slut, men en välfyld vecka:) I Torsdags åkte jag och Anna-Karin till Borlänge och sedan även Falun och även om det blev lite köpt, vi hamnade troligen i slutet av sommarrea och inga höstgrejer hade nästan kommit in, så var det en toppen dag. Mycket prat och skratt, och trevligt att bara spendera dagen med A-K spciellt eftersom vi båda börjar skolan igen och har då lite svårare att ses även om jag hoppas att det blir många tillfällen:)

På Fredagen blev det ihop plock till flytten på förmiddagen och sedan Kräftfiske vid Udden på kvällen, vilket blev i ösregn, dock kul ändå:) Vilket det på något sätt så gott som alltid är med kusinerna!

Lördag blev en ren återhätmingsdag förutom en kort tur till ludvika där jag bland annat bytte batterier i klockan.. Idag har också varit lugn, har packat ihop köksgrejer i boxar och har nu bara kläder kvar att packa imorgon, har även lyckas sammanställa en inköpslista till IKEA och övriga affärer och det den överraskande lång och obehagligt kostsam:/ tur at det är löning på tisdag!

Tisdag som för övrigt är dag D just nu, anställningsintervju och inflytting av grejer i rummet.. Får tack och lov skjuts av mamma hela vägen(Tack mor!) och sen blir det storhandling på IKEA..

Det som dock verkligen håller på ge mig härdsmälta är anställningsintervjun, jag skickade in CV på chans och räknade aldrig med något men nu när jag har en intervju vill jag verkligen ha det! Men det känns så himla osäkert jag har ingen aning vad jag ska vänta mig, har gått igenom mitt CV, deras hemsida och imorgon väntar en dust med trias troliga aställningsfrågor men kan inte hjälpa att känna att det kommer bli en total katastrof.. Håller tummarna så hårt att de nästan trillar av...

+ det så blir det första möttet med min franska grupp på kvällen, en skrämande händelserik dag, can´t wait:S 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0