pm...

Så efter en tidig morgon bar det av tillbaka till uppsala efter en närmast perfekt helg.. fredagen firade vi mamma och my och tove kom vilket innebar fortsatt arbete med nya CCproduktionen. Lördagen blev det fika med de underbara flickorna Anna-Karin och Malin på Engel.. det var kul eftersom vi inte setts på ett tag.. det blev mycket prat oc även lite planering inför englandsresan:) inte långt kvar.. Kvällen blev myskväll med syster, med traditionella piroger, vindruvor, film och värme:P och lite skjuts på föräldrarna:)

Söndag belv dt åter en tur i skogen förlite jakt och även denna blev det älg.. dock sista gången jag sittr med pappa vilket kändes lite konstigt.. Det blev sedan ännu en lugnkväll..

Idag har det varit pm skrivning större delen av dagen och kommer fortsätta likadant resten av veckan.. men vi kom relativt långt idag så jag hoppas vi blir klara snabbt så jag åer kan bege mg hem till det härliga vinterland fröjdberget nu är:D och i helgen är det även julmarkand i Sunnansjö ska bli så kul och det innebär även början på julen för vår släkt iaf.. och efteråt får vi ta in alla saker:)

Det skulle ha blivit lite simning idag men hade glömt bikini så det blev inget, utan det blev omplanerat till imorgon.. och imorgon lutar det även åt ett besök på gårdsbutiken och ett inköp av den sen tidigare utsedda julkulan.. någon klänning blev det dock inte idag, eftersom det bara fanns L och XL kvar vilket var lite tråkigt då den var jättefin:)

Nu ska jag söka lite om Japans Central Government Reform och lite på British Railways annars blir det en lugn kväll
Ett litet sista tillägg, börjar bli riktigt sugen på att gå och se twilight nästa vecka:)

Kram allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0